Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
TripAdvisor
Brugge
Plaatsen
Inbox
Zoeken

“Redelijk goed gegeten”
Beoordeling van Bistro Den Huzaar

Bistro Den Huzaar
Een tafel reserveren
2
wo 23/10
20:00
OF
Bestel online
Geclassificeerd als nr. 181 van 832 Restaurants in Brugge
Meer informatie over het restaurant
Gegevens restaurant
Geschikt voor: Gezinnen met kinderen, Zakelijke bijeenkomsten, Romantisch, Speciale gelegenheden, Lokale keuken
Dineropties: Lunch, Na sluitingstijd, Ontbijt, Diner, Reserveringen
15 september 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Gisteravond hier wezen eten.

Mijn man had een goed stukje (medium rare) T-bone en ik de mosselen.

De T-bone had net iets te veel vet maar smaakte verder wel goed.
De mosselen hadden iets beter gekund. Er zaten een paar nog net niet gegaarde mosselen en dode mosselen tussen in het pannetje.

Een tip voor de gastheer van het restaurant. Als mensen willen pinnen is het wel zo netjes om een andere kant op te kijken als iemand zijn/haar pincode in toetst.

De ambiance is in dit restaurant zeker aanwezig. Vriendelijke bediening en goede service.

Datum van bezoek: september 2019
Bedank aramaT1981
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (1.222)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

6 - 10 van 1.222 beoordelingen

12 september 2019 beoordeeld

Dinsdagavond naar de Huzaar geweest en het is reuze meegevallen. Het eten was prijskwaliteit dik in orde. Ik at sliptongetjes en mijn man een steak. Daarna nog een dame blanche ook lekker en een koffie. De jongedame die ons bediende was ongelooflijk vriendelijk en attent. de andere 2 heren waren oke maar niet meer. Fijn likeurtje gekregen bij rekening was tof! Wij hadden beloofd iets op internet te plaatsen en komen zeker nog terug. Aanrader!

Datum van bezoek: september 2019
Bedank CindyTan1
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Joris D, Manager van Bistro Den Huzaar, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 14 september 2019

Hartelijk dank Cindy! Groetjes van Team Den Huzaar.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
4 september 2019 beoordeeld

Ik werd getrakteerd door mijn zoon, hij had een bon ( met single malts te kopen) 1 pers menu 35€ betalen, 1 gratis. We werden hartelijk ontvangen in dit zeer gezellig ingericht restaurant. De tafels zijn zeer mooi gedekt. We kregen een kaart met een meerkeuze 3 gangen menu. We dronken een aperitief maison op basis van Cava, vlierbloesem en munt , en een perfect gemaakte Picon vin blanc. Daarbij werd een hapje geserveerd.We bestelden ook een lit. fles Chaudefontaine water. We kozen beiden de kaas kroketten als voorgerecht. Zeer lekker. Mijn zoon koos als hoofdgerecht het Vispannetje en ik de Waterzooi van kip. Beide grachten waren erg goed. Als dessert koos ik een stukje ijstaart en hij een chocolade taart, beiden vergezeld van vers fruit en slagroom. We hebben hier prijs/kwaliteit, zeer lekker gegeten...

Datum van bezoek: september 2019
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank Frank D
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Joris D, Manager van Bistro Den Huzaar, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 5 september 2019

Hartelijk dank! Groetjes Team Den Huzaar.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
13 augustus 2019 beoordeeld

Deze bezocht na een boeking via Tripadvisor, alles in orde bij het ontvangen en ook het eten was in orde. Vrouw had mosselen met look gevraagd en dit was dik in orde. Genoeg look en lekkere mosselen. Mijn Rib-eye was gebakken op de wijze die ik gevraagd had en sausje was lekker, frieten waren het minst maar waren nog aanvaardbaar.

Datum van bezoek: augustus 2019
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank Bart D
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Joris D, Manager van Bistro Den Huzaar, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 19 augustus 2019

Hartelijk dank! Groetjes Team Den Huzaar

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
9 augustus 2019 beoordeeld

De Huzaar is een mooi adres om te eten in Brugge.
Ik bestelde er een biefstuk.
Wat ik op mijn bord kreeg was toch wel indrukwekkend te noemen. Ik heb nog wel kanjers van biefstukken op mijn bord gekregen, maar dat was dan in zaken die erin gespecialiseerd zijn. Veel waar voor je geld, dus.
Het was wel jammer dat er weinig saus bij geserveerd werd. Als je daar extra voor moet betalen verwacht je wel dat je er genoeg hebt om die grote portie te kunnen nuttige mét saus.
De frieten waren ook erg goed. Dat kan je niet overal zeggen.

Het vele volk in de zaak bewijst dat ze goed bezig zijn. Dat brengt ook een nadeeltje met zich mee: het lijkt er erg druk. Dat zorgt ervoor dat het restaurant een toeristenrestaurant lijkt op zo'n momenten.

Datum van bezoek: juli 2019
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank IvanC1592
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Joris D, Manager van Bistro Den Huzaar, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 11 augustus 2019

Hartelijk dank! Groetjes Team Den Huzaar

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Bistro Den Huzaar bekeken, bekeken ook

Brugge, West-Vlaanderen
 
Brugge, West-Vlaanderen
Brugge, West-Vlaanderen
 
Brugge, West-Vlaanderen
Brugge, West-Vlaanderen
 

In Bistro Den Huzaar geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding