Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Perfect!”
Beoordeling van De Pepermolen

De Pepermolen
Geclassificeerd als nr. 26 van 749 Restaurants in Brugge
Certificaat van uitmuntendheid
Keukens: Belgisch, Frans, Internationaal
Meer informatie over het restaurant
Gegevens restaurant
Geschikt voor: Zakelijke bijeenkomsten, Speciale gelegenheden, Romantisch, Lokale keuken
Dineropties: Diner, Na sluitingstijd, Lunch, Reserveringen
Wijk: St-anna
14 augustus 2022 beoordeeld

Van begin tot einde werden we in de watten gelegd. Gezellig decor, vriendelijke gastvrouw en zeer lekker eten dat tot in de puntjes verzorgd was. Perfect en voor herhaling vatbaar!

Datum van bezoek: juli 2022
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
1  Bedank Katie M
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordelingen (592)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

5 - 9 van 592 beoordelingen

8 augustus 2022 beoordeeld via mobiele applicatie

Mooi klein restaurantje
Verrast door lekkere gerechten
Je zit bestendig aan de tafel en kunt genieten
Wijnkaart was goed
Bediening erg vriendelijk

Datum van bezoek: augustus 2022
1  Bedank chefkokmarcus
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
5 juli 2022 beoordeeld via mobiele applicatie

De pepermolen leerden we vorig jaar kennen, door hun wensite en bevestiging van Brugse vrienden. Hun eten en concept is formidabel. De bediening zeer attent. Dit jaar vierde ik er mijn 55 e verjaardag en we werden verrast door een felicitatie met appero door vrienden die wisten dat we hier gingen dineren. Dat was zeer liefdevol voorbereid! Veel dank!

Datum van bezoek: juni 2022
1  Bedank aacsmulders
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
25 februari 2022 beoordeeld

Dit is al Jaren ons Lievelings Restaurantje en heeft nog NIETS aan kwaliteit verloren , wij keren zeker iedere keer terug als we in Brugge zijn.

Datum van bezoek: februari 2022
Bedank freddycY8369UU
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
16 januari 2022 beoordeeld via mobiele applicatie

Een leuke, mooie en erg gezellige zaak. De ontvangst en bediening was zeer vriendelijk, maar was wel erg traag. Wij namen de 3-gangen formule, en hebben hiervoor 3u aan tafel gezeten. We zaten telkens een half uur met een leeg bord voor ons, met nog eens een half uur wachttijd op het volgende gerecht. Ook de tafels langs ons hebben hetzelfde ervaren. Echter moet gezegd dat wanneer je dit weet (en ok vind), het een zeer gezellig avond zal worden. Het eten is immers prima, mooi gepresenteerd en smaakvol. Ook de wijnkaart is van mooi niveau. Prijs-kwaliteit was dit dus absoluut een zeer goede avond. Het is zeker een aanrader, maar weet op voorhand dat je er lang zal zitten. De gastvrouw verzorgt de hele bediening immers alleen.

Datum van bezoek: januari 2022
Bedank Sophie L
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.

Reizigers die De Pepermolen bekeken, bekeken ook

 
Brugge, West-Vlaanderen
 

In De Pepermolen geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding
Omzet beïnvloedt de ervaringen die worden uitgelicht op deze pagina. Lees hier meer informatie.