Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“matige keuken”
Beoordeling van Pili Pili

Pili Pili
Reserveren met
Pili Pili is niet beschikbaar op de door jou verzochte tijd. Kies een andere tijd of zoek naar restaurants die tafels vrij hebben.
De door jou geselecteerde tijd is al verstreken.
Geclassificeerd als nr. 156 van 796 Restaurants in Brugge
Certificaat van uitmuntendheid
Meer informatie over het restaurant
Gegevens restaurant
Geschikt voor: Lokale keuken
Dineropties: Reserveringen
27 februari 2018 beoordeeld

Weinig smaak in het eten. Escalope en Spaghetti Vongole te weinig gekruid. Geen echte Italiaan en dit was duidelijk te proeven. Voor de rest gezellige inrichting en vriendelijke bediening. Maar het eten primeert.

Datum van bezoek: februari 2018
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank fresea1972
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (315)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

22 - 26 van 315 beoordelingen

20 februari 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

We kwamen hier voor de eerste x met een bongo bon en nog enkele personen a la carte, voldoende keuze, zeer flexibel ook in menu. Heel lekker gegeten, erg vriendelijke uitbater. Als ik 1 minpuntje mag geven, de kabeljauw was diepvries en droog maar de saus en garnituur maakte veel goed! Wij komen zeker terug!

Datum van bezoek: februari 2018
Bedank FleurD374
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
19 februari 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Met Bongobon kennis gemaakt met deze eetgelegenheid. Vriendelijk onthaal en bediening. De zaak zat vol en dit voor een zaterdagmiddag... De lunch was heel goed met een hoofdgerecht en een nagerecht met telkens verschillende keuzemogelijkheden. We komen zeker eens terug om andere gerechten te proeven.

Datum van bezoek: februari 2018
Bedank Dirkdz
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
18 februari 2018 beoordeeld

Wij beschikten over een Bongobon (30 €) voor een lunch voor 2 personen en waren in Brugge voor een stadsbezoek. De beschrijving van bistro/resto Pili Pili in het Bongoboekje klopte volledig met onze verwachtingen. Zeer proper, goede, vlugge bediening en keuze tussen diverse hoofdgerechten en desserts.
We keren er zeker terug!
Anny

Datum van bezoek: februari 2018
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank Anny W
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
16 februari 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

We zijn hier via een wonderbox. We hadden een paar minder goede reacties gelezen en hadden dus niet te hoge verwachtingen. Dit was onterecht. Het is super meegevallen. Leuke gezellige sfeer, vriendelijke en grappige obers. Ik heb een glutenintolerantie en had dit op voorhand niet gemeld maar dit was geen enkel probleem. Ze hebben me een volledig Glutenvrije pasta gemaakt en nog Glutenvrije crackers erbij gegeven! Super!!

Datum van bezoek: februari 2018
Bedank 683anc
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Pili Pili bekeken, bekeken ook

 
Brugge, West-Vlaanderen
Brugge, West-Vlaanderen
 
Brugge, West-Vlaanderen
Brugge, West-Vlaanderen
 

In Pili Pili geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding