Iedere keer als we naar Brugge gaan is dit een vaste stop. Ons favoriete koekjes, de geur lokt je binnen ,een aanrader zijn de suuuuuuper lekkere bokkenpootjes, altijd vers .
Geen bezoek aan Brugge zonder hier binnen te stappen. Als je binnenstapt overvalt de zoete zalig geur je en ga je gegarandeerd buiten met een paar zakjes van al die lekkernijen. Vergeet zeker geen palmiers mee te nemen, die zijn ZALIG! Beter dan gelijk welk koekje in de supermarkt.
Als ik in brugge ben kan ik de verleiding niet weerstaan om even binnen te springen bij Juliette. Ze hebben een groot assortiment aan versgebakken koekjes zoals Brugse kletskoppen, speculoos, kokosmacarons, notenkoeken en meer. Je vindt er ook leuke geschenkmanden.
Altijd gevaarlijk om langs Juliette's te passeren, want de verleiding is toch oh zo groot.. ;-) de geur komt je al in de Wollestraat al tegemoet.. HEERLIJKE verse zelfgebakken koeken.. 100% genieten van elk koekje! Aanrader (voor jezelf of als origineel geschenk) ;-) Uiteraard duurder dan een pak koeken uit de winkel maar je krijgt dan ook 'waar' voor je geld
Kom hier steeds terug om speculoos met gember te halen, mijn favoriet.
regelmatig zie je de bakkers dan bezig door het glas en je kan steeds proeven van alles in de winkel
Een bezoekje aan Brugge gaat voor mij nooit voorbij zonder een bezoekje aan Juliette's. De lekkere geur, de mooie inrichting, de sfeer,... Alles zorgt ervoor dat je onmiddellijk een stapje in deze winkel vol lekkernijen wil zetten.