Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Fantastisch restaurant in Brugge”
Beoordeling van Pieter Pourbus

Pieter Pourbus
Geclassificeerd als nr. 30 van 767 Restaurants in Brugge
Certificaat van uitmuntendheid
Prijsklasse: € 21 - € 49
Meer informatie over het restaurant
Gegevens restaurant
Geschikt voor: Romantisch, Lokale keuken, Speciale gelegenheden
Dineropties: Lunch, Na sluitingstijd, Diner, Reserveringen
2 juni 2024 beoordeeld via mobiele applicatie

In 1 woord geweldig! Samen heerlijk gegeten hier. Vriendelijk personeel. Echt een aanrader. Vooral de ribeye daarvan hebben we erg genoten.

Datum van bezoek: juni 2024
1  Bedank Happiness49763531931
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordelingen (988)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

4 - 8 van 988 beoordelingen

1 juni 2024 beoordeeld

een grote meerwaarde voor brugge! zeer vriendelijke uitbaters. !!
verse topprodukten. een chef met veel liefde voor zijn metier !!
een woord...PERFECTIE !

Datum van bezoek: februari 2024
    • Prijs/kwaliteit
    • Sfeer
    • Service
    • Eten
Bedank Global829410
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Johan De Cock, Eigenaar van Pieter Pourbus, reageerde op deze beoordelingGereageerd 4 weken geleden

“Hartelijk dank voor uw positieve feedback over uw bezoek. Ik ben erg blij om te horen dat je genoten hebt van ons eten en de service. We stellen het zeer op prijs uw aanbeveling. Het is ons een genoegen om u in de toekomst nog eens te mogen verwelkomen.” Team Pourbus.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
12 mei 2024 beoordeeld

Dit restaurant is nog 1 van de weinige die echt oog heeft voor zijn cliënten. Moest ik 10 sterren kunnen geven zou ik er niet eens over twijfelen. Simpelweg MAGNIFIEK!

Kwaliteit van de producten is uitermate goed, oog voor detail en een smaak die gewoon juist is.

Ik raad iedereen aan om hier eens te komen eten en terug te keren naar de goeie oude gouden tijden van de horeca.

Top zaak. Ons zie je zeker terug !

Proficiat

Datum van bezoek: mei 2024
Bedank Urmomsgay
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Johan De Cock, Eigenaar van Pieter Pourbus, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 13 mei 2024

“Hartelijk dank voor uw positieve feedback over uw bezoek. Ik ben erg blij om te horen dat je genoten hebt van ons eten en de service. We stellen het zeer op prijs uw aanbeveling. Het is ons een genoegen om u in de toekomst nog eens te mogen verwelkomen.” Team Pourbus.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
12 mei 2024 beoordeeld via mobiele applicatie

Top eten en top bediening. Voor moederdag nog een last minute kunnen reserveren. Een zeer gezellige sfeer………………………..

Datum van bezoek: mei 2024
Bedank Seaside17615628581
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Johan De Cock, Eigenaar van Pieter Pourbus, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 13 mei 2024

Alvast bedankt voor jullie bezoek en de positieve feedback, Altijd welkom. Grt. Team Pourbus

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
16 april 2024 beoordeeld

Wij hadden een heerlijke avond, heerlijk 3 gangen keuze menu, goed glas wijn en vriendelijke bediening.
Een aanrader voor een avond uit eten in Brugge

Datum van bezoek: april 2024
1  Bedank Peggy L
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.

Reizigers die Pieter Pourbus bekeken, bekeken ook

 
Brugge, West-Vlaanderen
Brugge, West-Vlaanderen
 

In Pieter Pourbus geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding
Omzet beïnvloedt de ervaringen die worden uitgelicht op deze pagina. Lees hier meer informatie.