Place to be. Deze zelfgemaakte pralines en chocolade vormen, ogen even mooi als de smaak in je ... meer lezen
Als je je weg kwijt geraakt tussen alle chocoladewinkels in Brugge, ga dan zeker hier binnen: dit ... meer lezen
Zeer vriendelijke mevrouw die met veel liefde verteld over hun producten zeker een bezoekje waard om eens binnen te springen
Bedankt voor deze lieve review Frederic! Sofie 🧡
Hele vriendelijk man die ons geholpen heeft, heel veel verschillende soorten pralines en originele chocolade ontwerpen, een aanrader voor iemand die graag chocolade eet
Bedankt voor de lieve woorden en aanbeveling! We doen altijd ons best, maar het is leuk om bevestigd te worden in wat we doen! Altijd welkom! Gino 😊
De look van de winkel alleen is al een goede reden voor een bezoek! De pralines en chocolade figuren zijn overheerlijk
Bedankt voor deze mooie woorden Anja! Heel graag tot een volgende keer! Sofie & Gino
Lekkere en uitstekende pralines. Een ruim assortiment qua afmetingen en smaken. Mooi gepresenteerd. Professionele uitleg bij het maken van jouw keuze. Vriendelijke bediening door Sofie waarvoor dank.
Beste Erik, als trouwe klant willen we u bedanken voor uw enthousiasme en onophoudelijke inzet om anderen gelukkig te maken! Met deze mooie review maakt u ook ons gelukkig. Dat is eigenlijk waar alles om draait bij 'Chocolates & Happiness', mensen gelukkig maken met lekkere chocolade. Altijd welkom! Gino & Sofie :) :)
De beste chocolade die ik al heb gegeten, met hun originele figuurtjes en verpakkingen krijg je direct zin om ervan te smullen. Heel leuk om als cadeautje te krijgen! Een plezier om naar te kijken en een genot voor je smaakpupillen. Gino en Sofie zijn topmensen en verwelkomen je met hun enthousiasme in de prachtige winkel die op zich al zeker een bezoekje waard is.
Bedankt voor deze mooie review Yenta! Zoals je weet doen we steeds ons best om onze klanten te verwennen met lekkere handgemaakte producten. Steeds zijn we op zoek naar verfijning en verbetering. Een review als deze van u geeft ons extra energie om zo verder te doen. Nogmaals bedankt en altijd welkom! Gino & Sofie :) :)
Bij "Chocolates & Happiness" zijn de pralines superlekker. De diversiteit aan smaken, kleuren en afmetingen zijn uniek. Het aangenaam interieur, de zorg voor de hygiëne en de mooie presentatie bieden vertrouwen. De aangename en vriendelijke bediening vormen de 'final touch'. Bedankt, bij jullie is het ganse concept van het product tot verkoop een award waard!
Beste Erik, van harte bedankt voor deze fantastische review!
We worden oprecht gelukkig van uw mooie woorden. Sofie en ikzelf doen dagelijks ons best om lekkere chocolade te maken en te verkopen in een aangenaam kader. Beoordelingen zoals deze van u geven ons energie en voldoening. We zijn blij dat we u als trouwe klant steeds opnieuw mogen verwelkomen! Nogmaals bedankt!
Gino & Sofie :) :)