“Ontbijt”
Beoordeling van Kottee Kaffee

Kottee Kaffee
Geclassificeerd als nr. 2 van 33 Koffie en thee in Brugge
Beschrijving: Koffie en Theehuis gelegen in het centrum van Brugge. All day breakfast. Wij serveren ontbijt, brunch, lunch, verse soep, huisgemaakte wafels en gebak.
7 november 2022 beoordeeld via mobiele applicatie

Vriendelijke ontvangst.
Mooi interieur.
Super lekkere koffie.
Een mooi bordje en heel lekker brood.
Voor herhaling vatbaar.

Datum van bezoek: november 2022

13 september 2021 beoordeeld via mobiele applicatie

Leuk ontvangst en een zeer gezellige plaats! Het ontbijt was zeer leuk en van zeer goede kwaliteit. Een aanrader voor wie opzoek is naar een leuk ontbijt/brunch!

Datum van bezoek: september 2021
19 augustus 2021 beoordeeld

Na een flinke rondwandeling door Brugge, op zoek naar een kop koffie.
Eerst een ronduit slechte slechte ervaring bij een koffiehuis wat volgens mij de titel niet zou mogen hebben, maar wel een goede beoordeling kreeg op deze site.
Toen we na de rest van de wandeling hier kwamen was het een verademing.
Vriendelijke ontvangst goede antwoorden op vragen, leuke keuze op de kaart, gezellige maar eenvoudige aankleding. Goede bediening,
En wat belangrijk was , een bijzondere koffie ervaring.

Datum van bezoek: augustus 2021
22 juli 2021 beoordeeld

Hier komen we HEEL GRAAG terug. Lekkere dagverse ingrediënten die men met passie aan tafel bezorgt. Leuke inrichting

Datum van bezoek: juli 2021
1 juli 2021 beoordeeld

Hartige wafel met zoete aardappel, eitje, tomaatjes, witte pens...
Alles van de allerbeste kwaliteit!

Datum van bezoek: juli 2021

Reizigers die Kottee Kaffee bekeken, bekeken ook

Brugge, West-Vlaanderen

In Kottee Kaffee geweest? Deel je ervaringen!