Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Sterk overschat en overprijsd”

Bij Koen & Marijke - In't Nieuw Museum
Geclassificeerd als nr. 1 van 770 Restaurants in Brugge
Certificaat van uitmuntendheid
Prijsklasse: € 25 - € 75
Keukens: Barbecue, Steakhouse
Meer informatie over het restaurant
Gegevens restaurant
Geschikt voor: Gezinnen met kinderen, Lokale keuken
Dineropties: Na sluitingstijd, Ontbijt, Lunch, Diner, Reserveringen
Wijk: St-anna
14 maart 2024 beoordeeld

Lekker, maar heel erg overrated. Voor 60 euro moet je anderhalf uur wachten op een lekkere maar niet bijzondere rib-eye, en de zogenaamde vlotte maar zeer zelfbewustzijn eigenaren voor lief nemen. Er zijn betere plaatsen, waar je oprechter ontvangen wordt door harder werkende stadsgenoten.

Datum van bezoek: maart 2024
    • Prijs/kwaliteit
    • Sfeer
    • Service
    • Eten
Bedank Discover60610507974
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordelingen (1.767)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

5 - 9 van 1.767 beoordelingen

2 maart 2024 beoordeeld

Lekker ontspannen gegeten. Met een goede uitleg over de bijpassende bieren per gerecht en de gerechten zelf. Voor de vlees en bier liefhebber een uitstekende keuze.

Datum van bezoek: maart 2024
    • Prijs/kwaliteit
    • Sfeer
    • Service
    • Eten
1  Bedank Pekkie67
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
1 maart 2024 beoordeeld via mobiele applicatie

Via TripAdvisor dit pareltje gevonden en wat een geluk dat we er nog een tafeltje konden reserveren. Het vlees en de bieren zijn van topkwaliteit! Daarnaast een super gastvrije gastvrouw en gastheer die je avond compleet maken. Kan het alleen maar aanbevelen!

Datum van bezoek: februari 2024
2  Bedank estersJ6130JM
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
24 februari 2024 beoordeeld

Geachte Koen en Marijke,
wij waardeerden enorm uw supervriendelijke ontvangst en bediening. We voelden ons onmiddellijk thuis ! Het eten werd zeer gewaardeerd. Hier kom je onmogelijk met honger van tafel ! De huiswijn is van topkwaliteit en van de bierkaart mogen veel collega’s een voorbeeld nemen !
Ongelofelijk top ! We hebben er zeer erg van genoten !
Groetjes,
An en Henk

Datum van bezoek: februari 2024
    • Prijs/kwaliteit
    • Sfeer
    • Service
    • Eten
1  Bedank Meander50923162206
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
15 februari 2024 beoordeeld

Wij gingen er naar toe voor een Valentijnsdiner met vrienden. Wij werden vriendelijk en joviaal ontvangen door gastvrouw Marijke. Welke ook de biersommelier is. Het eten wordt originieel( in zicht van de gasten) klaargemaakt op een haard. Nog nooit gezien en supper lekker ! Ook de bijhorende biertjes die aanbevolen werden door Marijke. Het eten was echt supper lekker. Wij komen zeker nog terug.

Datum van bezoek: februari 2024
    • Prijs/kwaliteit
    • Sfeer
    • Service
    • Eten
1  Bedank Andre N
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.

Reizigers die Bij Koen & Marijke - In't Nieuw Museum bekeken, bekeken ook

Brugge, West-Vlaanderen
Brugge, West-Vlaanderen
 
Brugge, West-Vlaanderen
 

In Bij Koen & Marijke - In't Nieuw Museum geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding
Omzet beïnvloedt de ervaringen die worden uitgelicht op deze pagina. Lees hier meer informatie.
© 2024 Tripadvisor LLC Alle rechten voorbehouden.

Deze versie van onze website is gericht aan mensen die spreken in . Als je een inwoner bent van een ander land of andere regio, selecteer de juiste versie van Tripadvisor voor jouw land of regio in het vervolgkeuzemenu.