Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Gewoon doen!”
Beoordeling van In't Nieuw Museum

In't Nieuw Museum
Reserveer een tafel
2
vr 30/7
20:00
Geclassificeerd als nr. 6 van 724 Restaurants in Brugge
Certificaat van uitmuntendheid
Prijsklasse: 30 US$ - 59 US$
Keukens: Barbecue, Steakhouse
Meer informatie over het restaurant
Gegevens restaurant
Geschikt voor: Gezinnen met kinderen, Lokale keuken
Dineropties: Ontbijt, Na sluitingstijd, Diner, Lunch, Reserveringen
Wijk: St-anna
4 weken geleden beoordeeld via mobiele applicatie

Voor de deur even getwijfeld om naar binnen te gaan. Zeker geen spijt want wij hadden: perfect bereid vlees! Bereiding vindt in de zelfde ruimte plaatst waar jij lekker aan je biertje zit. Wij komen zeker nog eens terug :)

Datum van bezoek: mei 2021
1  Bedank 1607natas
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (1.329)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

2 - 6 van 1.329 beoordelingen

18 september 2020 beoordeeld via mobiele applicatie

Voor een vleesliefhebber de hemel op aarde. Zeer aardig en een gezellige sfeer. Het eigen gebrouwen bier “museum tripel” is zeker een aanrader. Het is de prijs meer dan waard

Datum van bezoek: september 2020
1  Bedank Marijne H
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
18 september 2020 beoordeeld via mobiele applicatie

Ze doen het maar weer, bediening met z’n tweetjes in een huiselijke sfeer met grill-vuur en gevulde bier- en wijnkelder. De bescheidenheid waarmee dit restaurant gerund wordt straalt van de man en vrouw af en is gemeend echt. Als ze de tijd hebben, en dat hadden ze, vertellen ze je gepassioneerd over bieren, limonades, wijnen en hoe hun zoektocht gebracht heeft tot wat wij op tafel krijgen. Een plankje dunne schelletjes van het betere gerijpte vlees bij de aperitief, een ruime gevarieerde salade bij de scampi’s van de chef die gepaird waren met een ‘Dulle Teve’-biertje. Het hammetje van mijn collega, smeuïg gekarameliseerd op de gril en daarbij een donker, donker biertje met karameltoetsen, zogvuldig uitgekozen en des te meer gesmaakt. Om te eindigen de betere koffie met een Whisky waarbij ook een Belgische in het aanbod zat. Kortom, wilde je een avond plannen en uitschrijven dan weet je dat je hier grotendeels je verwachtingen terugvindt. Het heeft zo’n klasse in zijn eenvoud dat ze er best een nieuw woord voor uitvinden. Hier kan en mag dat, in ‘t Nieuw Museum.

Datum van bezoek: september 2020
4  Bedank dominiek1000
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
13 september 2020 beoordeeld via mobiele applicatie

Heel lekker gegeten. Mijn vrouw nam lamsribben en ik had steak. Perfect gegrild op de gril in de open haard. Ook lekkere en grote salade erbij. Voordien kregen we een bord met sneetjes gerookte ham. Alles was tiptop in orde. De rode huiswijn was ook heerlijk. De gastheer en -vrouw waren zeer vriendelijk, de nodige coronamaatregelen werden stipt toegepast en het interieur was gezellig en straalde geschiedenis uit. Om terug te komen!

Datum van bezoek: september 2020
1  Bedank Danny V
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
4 september 2020 beoordeeld via mobiele applicatie

Super gegeten, top gastvrouw en prima chef.
Bij aankomst een heerlijk bordje coppa gegeten en als hoofdgerecht een gevarieerde schotel met diverse stukken mals vlees die op open vuur bereid waren. Ik kan dit restaurant van harte aanraden wanneer je Brugge bezoekt.

Datum van bezoek: september 2020
2  Bedank 122martinr
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die In't Nieuw Museum bekeken, bekeken ook

Brugge, West-Vlaanderen
Brugge, West-Vlaanderen
 
Brugge, West-Vlaanderen
 

In In't Nieuw Museum geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding
© 2021 TripAdvisor LLC Alle rechten voorbehouden.

Deze versie van onze website is gericht aan mensen die Nederlands spreken in België. Als je een inwoner bent van een ander land of andere regio, selecteer de juiste versie van Tripadvisor voor jouw land of regio in het vervolgkeuzemenu.