Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Overdonderd op de meest aangename manier”
Beoordeling van In't Nieuw Museum

In't Nieuw Museum
Reserveer een tafel
2
di 27/10
20:00
Geclassificeerd als nr. 4 van 729 Restaurants in Brugge
Certificaat van uitmuntendheid
Prijsklasse: 30 US$ - 59 US$
Keukens: Barbecue, Steakhouse
Meer informatie over het restaurant
Gegevens restaurant
Geschikt voor: Gezinnen met kinderen, Lokale keuken
Dineropties: Lunch, Diner, Ontbijt, Na sluitingstijd, Reserveringen
Wijk: St-anna
18 september 2020 beoordeeld via mobiele applicatie

Ze doen het maar weer, bediening met z’n tweetjes in een huiselijke sfeer met grill-vuur en gevulde bier- en wijnkelder. De bescheidenheid waarmee dit restaurant gerund wordt straalt van de man en vrouw af en is gemeend echt. Als ze de tijd hebben, en dat hadden ze, vertellen ze je gepassioneerd over bieren, limonades, wijnen en hoe hun zoektocht gebracht heeft tot wat wij op tafel krijgen. Een plankje dunne schelletjes van het betere gerijpte vlees bij de aperitief, een ruime gevarieerde salade bij de scampi’s van de chef die gepaird waren met een ‘Dulle Teve’-biertje. Het hammetje van mijn collega, smeuïg gekarameliseerd op de gril en daarbij een donker, donker biertje met karameltoetsen, zogvuldig uitgekozen en des te meer gesmaakt. Om te eindigen de betere koffie met een Whisky waarbij ook een Belgische in het aanbod zat. Kortom, wilde je een avond plannen en uitschrijven dan weet je dat je hier grotendeels je verwachtingen terugvindt. Het heeft zo’n klasse in zijn eenvoud dat ze er best een nieuw woord voor uitvinden. Hier kan en mag dat, in ‘t Nieuw Museum.

Datum van bezoek: september 2020
1  Bedank dominiek1000
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (1.325)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

2 - 6 van 1.325 beoordelingen

13 september 2020 beoordeeld via mobiele applicatie

Heel lekker gegeten. Mijn vrouw nam lamsribben en ik had steak. Perfect gegrild op de gril in de open haard. Ook lekkere en grote salade erbij. Voordien kregen we een bord met sneetjes gerookte ham. Alles was tiptop in orde. De rode huiswijn was ook heerlijk. De gastheer en -vrouw waren zeer vriendelijk, de nodige coronamaatregelen werden stipt toegepast en het interieur was gezellig en straalde geschiedenis uit. Om terug te komen!

Datum van bezoek: september 2020
Bedank Danny V
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
4 september 2020 beoordeeld via mobiele applicatie

Super gegeten, top gastvrouw en prima chef.
Bij aankomst een heerlijk bordje coppa gegeten en als hoofdgerecht een gevarieerde schotel met diverse stukken mals vlees die op open vuur bereid waren. Ik kan dit restaurant van harte aanraden wanneer je Brugge bezoekt.

Datum van bezoek: september 2020
1  Bedank 122martinr
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
28 augustus 2020 beoordeeld via mobiele applicatie

Top! Geweldige entourage, heerlijk gegeten. Goede bediening. Niet het goedkoopste, maar veel eten en wat mij betreft het beste restaurant in Brugge. Complimenten voor Marijke en Coen,

Datum van bezoek: augustus 2020
1  Bedank 41carolienv
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
20 augustus 2020 beoordeeld via mobiele applicatie

Al van bij het telefoneren om te reserveren een goed gevoel. Van binnenkomst tot vertrek een welgekomen gevoel. De ruime bierkaart is toepasbaar voor ieder gerecht, en voor de niet-bier drinkers wordt vlot frisdrank of wijn aangeboden met kennis van zake. De twee biertjes die mij werden aangeraden pasten perfect bij de situatie en het gerecht. Dit getuigt van passie en kennis, wat ik alleen maar kan appreciëren!
Bovendien voelde ik mij welkom, zelfs als individuele eter. Niet weggeduwd in een uithoek van het restaurant, en niet anders behandeld dan de grotere tafels rondom mij.

Kortom: Een aanrader, dat staat buiten kijf!

Datum van bezoek: augustus 2020
1  Bedank cguis
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die In't Nieuw Museum bekeken, bekeken ook

Brugge, West-Vlaanderen
Brugge, West-Vlaanderen
 
Brugge, West-Vlaanderen
Brugge, West-Vlaanderen
 

In In't Nieuw Museum geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding