Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Lekkerste vlees ever!!!”
Beoordeling van In't Nieuw Museum

In't Nieuw Museum
Reserveren met
In't Nieuw Museum is niet beschikbaar op de door jou verzochte tijd. Kies een andere tijd of zoek naar restaurants die tafels vrij hebben.
De door jou geselecteerde tijd is al verstreken.
Geclassificeerd als nr. 8 van 799 Restaurants in Brugge
Certificaat van uitmuntendheid
Prijsklasse: 29 US$ - 57 US$
Keukens: Barbecue, Steakhouse
Meer informatie over het restaurant
Gegevens restaurant
Geschikt voor: Lokale keuken, Gezinnen met kinderen
Dineropties: Diner, Lunch, Ontbijt, Na sluitingstijd, Reserveringen
1 week geleden beoordeeld via mobiele applicatie

Dit is echt een geweldige zaak! Hier MOET je gewoon een keer gegeten hebben wanneer je in Brugge bent. Reacties over de prijs slaat nergens op, dan heb je de kaart niet gelezen of snap je het verhaal niet....

Hier krijg je het mooiste stuk vlees op de mooiste manier bereid en geserveerd. Groot compliment voor de twee mannen die deze zaak draaien; geweldig attent, vol passie en super professioneel!

Kortom; een heerlijke ervaring waar we zeker nog eens naartoe terug gaan en wat we iedereen aan kunnen raden!

Datum van bezoek: januari 2019
Bedank ericbC5226XC
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (1.030)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

2 - 6 van 1.030 beoordelingen

5 weken geleden beoordeeld

Lekker eten, prettige sfeer, hartelijke bediening.
Wat niet klopt zijn de prijzen. Niet voor niets staan die niet op de website, wat ik eigenlijk oneerlijk vind.
Rond de 30 € voor een vleesgerecht. (De lamskroon nog beter dan de biefstukken).
5,50 voor een glas huiswijn is te veel. Interessante bieren, jammer genoeg geschonken in dezelfde wijnglazen, die dan aanmerkelijk voller zijn.

Datum van bezoek: december 2018
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank jarnefelt
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
12 november 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Heel lekker eten. Je ziet de kok je vlees bereiden. Gezellig interieur. Heel vriendelijk personeel. De volgende keer dat we Brugge bezoeken, komen we zeker nog eens langs.

Wel nuttig te vermelden dat je best reserveert. Toen wij er waren, zijn er nog veel mensen toegekomen terwijl het al volzet was.

Datum van bezoek: november 2018
1  Bedank lynn a
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
10 november 2018 beoordeeld

Een bijzonder, maar zeker een geweldig restaurant weggestoken in de Hooistraat op een hoek in Brugge. Hier gaan wij zeker nog een keertje naar toe terug. Geweldige sfeer, diverse wijn maar ook bier soorten en geweldig eten. Met nam het vlees wordt op een barbecue/in de oven klaar gemaakt. En daarom smaakt het vlees ook geweldig. Vis kunnen wij niet over oordelen, maar dat zag er in ieder geval ook niet slecht uit. Prijs is wellicht iets aan de hoge kant, maar dat heeft wellicht ook te maken met het feit dat alles in Brugge wat duurder is wat wij gewend zijn. Vandaar dat de prijs/kwaliteit verhouding van ons gemiddeld krijgt. Kijk een stuk vlees van 400 gr voor € 50 is niet echt goedkoop. Maar goed wat ons vooral bij blijft is de open oven waar het eten bereid wordt. Kortom ga hier zeker naar toe en houdt rekening met de weekenden en vakantie dat je hier zeker van te voren moet reserveren. Echt een aanrader!

Datum van bezoek: november 2018
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank Bossche C
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
10 november 2018 beoordeeld

Zo'n tien jaar geleden was ik hier jarenlang regelmatig klant bij vorige uitbaters die ik persoonlijk kende. Nu was het de eerste keer in de huidige uitbating, op advies van mijn dochter en schoonzoon (die zelf een restaurant hebben rond Brugge ...).
Het interieur blijft nog steeds heerlijk ouderwets en gezellig. De ontvangst en verdere bediening zeer hartelijk.
Het bestelde vlees en vis (zalm) was perfect gegrild. Het stuk zalm bijna buiten proportie groot.
Qua bieren kun je er niet de populaire brouwsels vinden (zoals Duvel bv.) maar een hele rist aan minder gekende artisanale bieren - met bijhorend advies.
Ook de wijn smaakte prima.

Datum van bezoek: november 2018
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank Georges D
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die In't Nieuw Museum bekeken, bekeken ook

Brugge, West-Vlaanderen
Brugge, West-Vlaanderen
 
Brugge, West-Vlaanderen
 

In In't Nieuw Museum geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding