Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Goed”
Beoordeling van Kokoon

Kokoon
Geclassificeerd als nr. 52 van 521 Restaurants in Leuven
Certificaat van uitmuntendheid
Prijsklasse: 29 US$ - 37 US$
Keukens: Belgisch, Frans
Dineropties: Reserveringen
Gegevens restaurant
Dineropties: Reserveringen
13 augustus 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Lekker gegeten op het gezellige terras. Frietjes lekker krokant gebakken, mochten er wel wat meer zijn. De serveuse stond er wel praktisch alleen voor wat er soms voor zorgde dat je even moest wachten. Maar niet in die mate dat het echte storend werd. Het geserveerde brood leek niet echt vers. Wel gewoon lekker gegeten dus

Datum van bezoek: augustus 2018
1  Bedank JonasVDB1993
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (196)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

11 - 15 van 196 beoordelingen

4 augustus 2018 beoordeeld

Ober was niet echt vriendelijk. Liep daar precies tegen zijn zin rond.
De steak was lekker, maar iets te droog. A Point gevraagd, maar was bien cuit gebakken.
Steak was ook overpriced voor het stuk dat je maar kreeg.

Datum van bezoek: augustus 2018
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank PhilippeN550
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
1 juli 2018 beoordeeld

zalig terrasje, waar je kan genieten, met naar de voorbijgangers te kijken. gezellig drukke straat. veel te beleven, zoals vrijgezellen gezelschappen.
lekker eten, met originele twist. indrukwekkende gin tonic kaart. vriendelijk personneel.

Datum van bezoek: juli 2018
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank Salima K
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
30 april 2018 beoordeeld

Na vele jaren terug eens gaan eten in dit restaurant. We werden verrast door het lekkere eten. Ik nam een wok van scampi's met rode curry, lekker, mijn nam een lekker stuk vlees en ook zij was aangenaam verrast door de kwaliteit. Het eten was prima, de bediening kon beter wat een brute bediening maar dat was de ober in kwestie. Onze borden werden bijna op tafel gegooid en vriendelijkheid was ook ver te zoeken. Spijtig voor het restaurant want het eten was zeer goed. Misschien komen wij nog eens terug en hopelijk is de bewuste ober weg.

Datum van bezoek: april 2018
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank Freddy V
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
23 april 2018 beoordeeld

leuk concept is het keuzemenu met mogelijkheid om vlees, vis of vegetarisch te eten. Telkens met aangepaste wijnen of bieren ! Zeer lekker en een uitstekende prijs/kwaliteit.
We gaan zeker nog terug.

Datum van bezoek: april 2018
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank cyclistbelgium
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Kokoon bekeken, bekeken ook

 
Leuven, Vlaams-Brabant
 
Leuven, Vlaams-Brabant
 

In Kokoon geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding