Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laagste prijzen voor je verblijf
Booking.com
US$ 123
Volledig restitueerbaar voor do 21 dec.
Expedia.com
US$ 123
Word beloond met One Key
ZenHotels.com
US$ 117
Hotels.comUS$ 123
Trip.comUS$ 123
Vio.comUS$ 123
alle 15 aanbiedingen bekijken
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
De prijzen worden geleverd door onze partners en geven de prijs per nacht weer, inclusief alle belastingen en toeslagen die bekend zijn bij onze partners. Bekijk de website van onze partners voor meer informatie.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (610)
Beoordelingen filteren
612 resultaten
Waardering van reizigers
235
236
99
28
14
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
235
236
99
28
14
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
13 - 18 van 612 beoordelingen
Beoordeeld op 31 augustus 2023

Geweldig uitgebreid ontbijt en een heel mooie, stille omgeving waar het heerlijk slapen is. Ruime tuin en vriendelijk personeel. Het hotel ligt in het Groot Begijnhof, dat op zichzelf al een bezoek waard is. Vanaf het hotel ben je na een kwartiertje lopen midden in het historische centrum.

Datum van verblijf: augustus 2023
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Service
Bedank Lara O
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Hotel- cmanager, Owner van Begijnhof Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 5 september 2023

Beste Gast,
Bedankt voor deze lovende aanbeveling.

We zijn blij te horen dat u genoten heeft van ons uitgebreid ontbijt en de mooie, rustige omgeving. Onze tuin en het vriendelijke personeel dragen zeker bij aan een aangenaam verblijf. Het is fijn om te weten dat u de locatie van ons hotel in het Groot Begijnhof waardeert en dat u het historische centrum gemakkelijk te voet kon bereiken.

We hopen u in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen.
Met vriendelijke groet,

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 21 augustus 2023

Prachtig hotel op een magische setting met heel vriendelijk personeel en een heerlijk ontbijt!! Heel mooie en moderne kamers op wandelafstand van het centrum van Leuven.Voldoende parkeergelegenheid. Topverblijf

Datum van verblijf: augustus 2023
Reistype: Reisde met vrienden
Bedank Seaside08558878029
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Hotel- cmanager, Owner van Begijnhof Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 5 september 2023

Beste gast,
Hartelijk bedankt voor uw positieve beoordeling.

We zijn verheugd om te horen dat u ons hotel prachtig vond en genoten heeft van de magische setting, vriendelijk personeel en heerlijk ontbijt. Het doet ons plezier dat u de mooie en moderne kamers waardeerde, evenals de nabijheid van het centrum van Leuven en voldoende parkeergelegenheid. We hopen dat u een geweldig verblijf heeft gehad en kijken ernaar uit u in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen.

Hartelijke groet,

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 17 augustus 2023

Een mooie plek in het drukke Leuven. De ideale plek om naast cultuur, uitgaan en sport ook te relaxen in een historisch stukje Leuven. Een verbetering is nog mogelijk voor wielrenners die 's ochtends vroeg aan de start van de Ride of Leuven moeten staan, maar vanwege de openingstijden geen gebruik kunnen maken van het ontbijt

Datum van verblijf: augustus 2023
  • Reistype: Reisde met vrienden
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Service
Bedank Peter G
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Hotel- cmanager, Owner van Begijnhof Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 5 september 2023

Beste gast,
We danken u voor uw fijne feedback.

We zijn blij te horen dat u genoten heeft van de rustige en historische locatie van ons hotel in het bruisende Leuven. Wat betreft het ontbijt voor wielrenners die vroeg aan de start van de Ride of Leuven moeten staan, willen we graag rekening houden met uw suggestie. Onze ontbijttijden zijn doordeweeks van 7.00 tot 10.00 uur en in het weekend van 7.30 tot 11.00 uur, maar we zullen zeker overwegen om in de toekomst uitzonderingen te maken voor speciale evenementen zoals de Ride of Leuven.



Met vriendelijke groet en heel graag tot een volgende keer,

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 15 augustus 2023

- kamers: uitstekend en modern
- ontbijt: geweldig en zeer uitgebreid
- ontvangst: zeer netjes
- bar: beperkte kaart dat op een eenvoudige wijze ingevuld kan worden
Hotel ligt dichtbij de universiteit van Leuven en een goede lokatievoor uitval naar Brussel.

Datum van verblijf: augustus 2023
  • Reistype: Reisde voor zaken
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Service
Bedank Mario241259
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Hotel- cmanager, Owner van Begijnhof Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 16 augustus 2023

Beste Mario,
Bedankt voor uw feedback.

We zijn blij om te horen dat u onze kamers uitstekend en modern vond. Het is fijn om te weten dat u ons ontbijt geweldig en zeer uitgebreid vond, we doen ons best om een gevarieerd aanbod te bieden. Bedankt voor uw complimenten over onze nette ontvangst, we streven ernaar om onze gasten een warm welkom te geven. Wat betreft onze bar, we hebben inderdaad een beperkte kaart met een eenvoudig invulsysteem, dit is onze 'honesty bar' waar gasten zelf hun consumpties kunnen noteren. Onze locatie nabij de universiteit van Leuven en de goede bereikbaarheid naar Brussel zijn inderdaad pluspunten voor veel van onze gasten.

We hopen u in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen in ons hotel.
Met vriendelijke groet,

Gunther Vogels, Adjunct-Directeur

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 31 juli 2023

Prima hotel. Goed bereikbaar (alhoewel de parking volzet was). Op loopafstand van centrum. Mooie entourage en omgeving. Historie. Hotel van alle gemakken voorzien. Goed ontbijt. En... zeer vriendelijk personeel.

Datum van verblijf: juli 2023
  • Reistype: Reisde met vrienden
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Service
Bedank Hans B
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Hotel- cmanager, Owner van Begijnhof Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 1 augustus 2023

Beste Hans,
Bedankt voor uw recensie.

We zijn blij te lezen dat u tevreden was met de bereikbaarheid van ons hotel en de nabijheid van het stadscentrum. Het is fijn om te weten dat u de historische omgeving en entourage van ons hotel heeft gewaardeerd.

Het spijt dat de parkeerplaats vol was tijdens uw verblijf. We bieden beveiligde parkeerplaatsen aan, maar het kan soms voorkomen dat deze vol zijn. In de toekomst kunt u een parkeerplaats reserveren om dit probleem te voorkomen.

Tot slot zijn we verheugd dat u ons ontbijt goed vond en vooral dat u ons personeel zeer vriendelijk vond.

We ontvangen u in de toekomst graag nogmaals.

Met vriendelijke groeten,

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken