Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laagste prijzen voor je verblijf
Booking.com
US$ 89
Aanbieding bekijken
Expedia.com
US$ 88
Aanbieding bekijken
FindHotel
US$ 77
Aanbieding bekijken
Hotels.comUS$ 88
PricelineUS$ 93
TravelocityUS$ 88
alle 15 aanbiedingen bekijken
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
De prijzen worden geleverd door onze partners en geven de prijs per nacht weer, inclusief alle belastingen en toeslagen die bekend zijn bij onze partners. Bekijk de website van onze partners voor meer informatie.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (461)
Beoordelingen filteren
461 resultaten
Waardering van reizigers
131
202
89
25
14
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
131
202
89
25
14
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
9 - 14 van 461 beoordelingen
Beoordeeld op 20 juni 2022

Wat hebben wij genoten van ons verblijf in het Begijnhofhotel! Het ontvangst was hartelijk, de medewerkers waren enorm vriendelijk en onze kamer was tiptop in orde. Wij verbleven in de suite. Deze was ruim, modern en zeer gezellig ingericht. Het ontbijt was uitgebreid en lekker.

Datum van verblijf: juni 2022
    • Prijs/kwaliteit
    • Kamers
    • Service
Bedank Eefhousen
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Hotel- cmanager, Owner van Begijnhof Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 22 juni 2022

Beste gast,
Vriendelijk dank voor het delen van uw waardering.

We lezen met plezier dat u een fijn verblijf had bij ons en dat u heeft genoten van ons lekker ontbijt en de vriendelijkheid van ons personeel.

Hartelijke groet,

Gunther Vogels, Adjunct-Directeur

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 14 juni 2022

zeer goede lokatie op 10 minuten te voet van de stad, kamer perfekt gelegen, echt een oase van kalmte, stad Leuven de moeite kerken, winkelen eten en drinken op de verschillende terrasjes, wij gaan zeker eens terugkomen en in hetzelfde hotel verblijven

Datum van verblijf: juni 2022
    • Slaapkwaliteit
    • Hygiëne
    • Service
Bedank 168jonathanv
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Hotel- cmanager, Owner van Begijnhof Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 15 juni 2022

Beste gast,
Hartelijk dank voor deze fijne feedback.

Wat fijn dat u genoten heeft van de rustige omgeving van ons hotel!

Vriendelijke groet en graag tot een volgende keer,

Gunther Vogels, Adjunct-Directeur

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 29 mei 2022 via mobiele applicatie

Mooi hotel op prima locatie. Kamers zijn modern en schoon. Heel fijne douche.
Ontbijt is duur voor hetgeen wordt geboden; zelf koffie uit de automaat halen en fruitsappen komen uit een pak en dat voor €19,00 pp
Ik kan het hotel aanbevelen maar elders ontbijten.

Datum van verblijf: mei 2022
Reistype: Reisde met een partner
Bedank Jos L
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Hotel- cmanager, Owner van Begijnhof Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 31 mei 2022

Dag Jos,
Bedankt voor uw beoordeling.

Het doet ons plezier om te lezen dat u ons hotel zou aanraden dankzij onze gunstige ligging en aangename kamers. Jammer dat het ontbijt echter minder aan uw wensen voldeed. Nochtans wordt ons ontbijt door de meeste gasten als een van onze sterkste punten gezien dankzij de uitgebreide keuze. Hopelijk was verder alles naar wens!

Met vriendelijke groeten en graag tot ziens,

Gunther Vogels, Adjunct-Directeur

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 27 mei 2022

Vanaf het moment dat je de straat indraait vanop de ring van Leuven, heb je het gevoel dat je in een stukje rustige groene oase terecht komt.
Prachtig en mooi conceptueel dat effectief zijn accenten nog toont van het Begijnhof, met een afgesloten privé parking (betalend uiteraard). Zeer verzorgde kamers met een half open badkamer stijl (rekening mee te houden als je 100% privé wil hebben). Mooi ruim ontbijtbuffet in (denk ik) de vroegere kapel.
We hebben tevens genoten van een drankje in de mooie rsutige tuin; leuk concept waarbij de gast zelf drank kan nemen en noteren obv eerlijkheid ("Honesty Bar").
Op 10'-15' stappen, naar het centrum (ideaal gelegen)
Prijsklasse naar de duurdere kant (vermoedelijk gekoppeld aan hoogdagen).

Kamertip: Uitzicht minder van belang. Geniet beter van de tuin zelf dan er naar te kijken.
Datum van verblijf: mei 2022
Bedank J6807EXpeterv
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Hotel- cmanager, Owner van Begijnhof Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 30 mei 2022

Beste gast,
Fijn dat u de tijd nam voor uw review.

Wat leuk om langs deze weg te vernemen dat u genoten heeft van uw verblijf bij ons. Het doet ons plezier dat u de rust heeft kunnen waarderen, alsook het ontbijtbuffet en de netheid van ons hotel. Graag geven we mee dat onze prijzen inderdaad fluctueren naargelang de bezetting in ons hotel. Tijdens verlengde weekends kunnen de prijzen wat hoger zijn.

Hartelijke groeten,

Gunther Vogels, Adjunct-Directeur

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 23 mei 2022

Voor wie Leuven wil verkennen is dit de perfecte uitvalsbasis. Bezoek de kerken, het Begijnhof, winkelen, terrasjes doen, flaneren door de straten en 's avonds op stap gaan. Daarna kom je tot rust in het Begijnhof Hotel aan de rand van de stad. Een oase van rust. 's Morgens wacht er een aangenaam ontbijtbuffet op jou.

Kamertip: Kies de kant van het water, de Dijle zorgt voor rust
Datum van verblijf: mei 2022
  • Reistype: Reisde voor zaken
    • Locatie
    • Kamers
    • Service
Bedank Qualitylabel
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Hotel- cmanager, Owner van Begijnhof Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 25 mei 2022

Beste gast,
Hartelijk dank voor deze hoge score.

We vinden het fijn dat u genoten heeft van uw verblijf bij ons en dat u tevreden was met onze ligging en ons lekker ontbijt.

We hopen u in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen.

Gunther Vogels, Adjunct-Directeur

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken