Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laagste prijzen voor je verblijf
Booking.com
US$ 87
Aanbieding bekijken
Expedia.com
US$ 90
Aanbieding bekijken
FindHotel
US$ 85
Aanbieding bekijken
Hotels.comUS$ 90
PricelineUS$ 95
TravelocityUS$ 90
alle 15 aanbiedingen bekijken
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
De prijzen worden geleverd door onze partners en geven de prijs per nacht weer, inclusief alle belastingen en toeslagen die bekend zijn bij onze partners. Bekijk de website van onze partners voor meer informatie.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (448)
Beoordelingen filteren
448 resultaten
Waardering van reizigers
122
198
89
25
14
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
122
198
89
25
14
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
6 - 11 van 448 beoordelingen
Beoordeeld op 11 mei 2022

Prachtig hotel , mooie badkamer . geen echte prive in de badkamer als je met een vriendin komt , als koppel geen probleem Maar mooie kamers alles prima in orde goeie bedden wat ook heel belangrijk is.. Zeer tevreden .. Bedankt voor de leuke ontvangst

Datum van verblijf: mei 2022
    • Prijs/kwaliteit
    • Slaapkwaliteit
    • Service
Bedank Companion827848
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Hotel- cmanager, Owner van Begijnhof Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 14 mei 2022

Beste gast,
Hartelijk bedankt voor deze mooie beoordeling.

We lezen met veel plezier dat jullie een fijn verblijf hadden bij ons en dat jullie zo tevreden waren met het comfort van onze mooie kamers, onze comfortabele bedden en onze hartelijke ontvangst. We hopen dat jullie met genoegen aan jullie verblijf terugdenken!

Vriendelijke groeten en graag tot ziens,

Gunther Vogels, Adjunct-Directeur

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 9 mei 2022

Begijnhof ligt zeer goed, om naar stad te wandelen en ook om vlot in te schuiven met de wagen ( ligt aan uitvalswegen) .te midden van groen en een mooie wandelplek
Helaas is Begijnhof hotel niet meer wat het was .Het is zijn grandeur kwijt .Ik mis de faciliteiten van de catering .

Kamertip: geen rolstoeltoegankelijke kamer in 110
Datum van verblijf: mei 2022
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Service
Bedank tjen19
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Hotel- cmanager, Owner van Begijnhof Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 11 mei 2022

Beste gast,
Bedankt voor deze beoordeling.

Fijn dat u genoten heeft van onze gunstige ligging. Het spijt ons dat u ook een tekortkoming heeft ondervonden. Aarzel niet om ons te laten weten wat er voor u precies beter kon, dan gaan wij hier graag mee aan de slag. We bieden momenteel inderdaad alleen ontbijt aan, daar er nog weinig vraag naar lunch en diner is. We zijn erg blij met uw feedback en zullen dit zeker meenemen! We hopen dat u alsnog een aangenaam verblijf had.

Met vriendelijke groeten,

Gunther Vogels, Adjunct-Directeur

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 8 mei 2022 via mobiele applicatie

Goed hotel met allemaal gerenoveerde kamers. Netjes, schoon, fijn bed en goed sanitair.
Vriendelijk ontvangst en hotel staat in prachtige omgeving nabij het begijnhof. Minpunt is dat er geen bar is, je kunt zelf je drinken pakken en dit opschrijven op een bonnetje. Dit zelf dan nuttigen in de tuin waar het meubilair zijn beste tijd heeft gehad en er geen kussentjes of iets dergelijks liggen op de meubels. Daarbij geen mogelijkheid voor een kaasplankje, bittergarnituur of andere versnapering. Dit is echt een gemiste kans!!! Snap niet dat men hier geen mogelijkheden in bied.

Datum van verblijf: mei 2022
Reistype: Reisde met een partner
Bedank markdpwl
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Hotel- cmanager, Owner van Begijnhof Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 11 mei 2022

Beste Mark,
Bedankt dat u de tijd nam voor deze beoordeling.

Het doet ons plezier dat het hotel aan uw verwachtingen voldeed en dat u helemaal tevreden was met de netheid van uw kamer, onze vriendelijke ontvangst en onze mooie omgeving. We willen ons excuseren voor het ongemak dat u ervaren heeft. We zijn aan het kijken hoe de Honesty Bar bevalt voor de gasten en dit intern evalueren. We noteren uw opmerkingen en zullen zeker bekijken wat we hieraan kunnen verbeteren. We hopen dat u verder genoten heeft van uw verblijf.

Vriendelijke groeten en graag tot een volgende keer,

Gunther Vogels, Adjunct-Directeur

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 8 mei 2022 via mobiele applicatie

Laat in de avond ingecheckt. We werden al op de parking ontvangen en begeleid naar een goede parkeerplek.
Mooie verrassing op ons bed.
Super mooie kamer. Heel hygiënisch. Lekker bed en ook een heerlijke douche.
Ontbijt was goed georganiseerd en genoeg aanbod bij het lopend buffet.
Dankjewel voor deze ervaring.

Datum van verblijf: mei 2022
Reistype: Reisde met een partner
Bedank IngeH398
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Hotel- cmanager, Owner van Begijnhof Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 10 mei 2022

Beste Inge,
Hartelijk dank voor deze uitstekende score!

Het verheugt ons dat uw verblijf naar wens was.
Wat fijn dat de matras en het ontbijt aan uw verwachtingen voldeden.

Hopelijk zien we je snel nog eens!

Gunther Vogels, Adjunct-Directeur

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 1 mei 2022

Vlak aan de Dijle, Op wandelafstand van het centrum en het Kasteel van Arenberg met zijn park en watermolen. Aangenaam terras. Heel goed ontbijt. Kleine kamers maar heel doordacht ingericht. Hulpvaardig personeel.

Datum van verblijf: mei 2022
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Service
Bedank Scenic584842
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Hotel- cmanager, Owner van Begijnhof Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 4 mei 2022

Beste gast,
Bedankt voor uw recensie.

We lezen graag dat u heeft genoten van uw verblijf en dat ons team u goed van dienst kon zijn. Leuven nog niet genoeg verkend? Boek dan zeker uw volgende verblijf rechtstreeks via onze website voor het beste tarief.

We verwelkomen u in de toekomst graag opnieuw.

Met vriendelijke groeten,

Gunther Vogels, Adjunct-Directeur

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken