Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (156)
Beoordelingen filteren
156 resultaten
Waardering van reizigers
16
58
41
26
15
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
16
58
41
26
15
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
4 - 9 van 156 beoordelingen
Beoordeeld op 2 februari 2019 via mobiele applicatie

In het centrum van Leuven gelegen hotel. Ruime kamers en schoon. Goed ontbijt met veel variatie. We komen hier jaarlijks en het is altijd een goede plek om te verblijven met het centrum, restaurants en cafés om de hoek.

Datum van verblijf: februari 2019
Reistype: Reisde voor zaken
Bedank 397victort
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 11 november 2018

Dit hotel heeft renovatie nodig. Vooral de badkamer. Deze is echt aan vervanging toe. Er hing een zeer penetrante lucht, douchegordijn niet erg hygiënisch en de rest verouderd. Kamer zeer basic, geen spiegel. Bedden waren wel oké, kussens minder. Ontbijt was prima.

Datum van verblijf: november 2018
  • Reistype: Reisde met vrienden
    • Prijs/kwaliteit
    • Slaapkwaliteit
    • Service
Bedank mcollaris
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 14 september 2018

Heel goed ontvangen, maar een 30 min. moeten wachten om op de kamer te haar , was ook nog maar 10.45U
Zeer vriendelijke ontvangst! Kamers mooi en netjes. Zeker voor herhaling vatbaar. Ontbijt zeer gevarieerd. Voor herhaling vatbaar. Is ook dicht bij t station.

Datum van verblijf: september 2018
Bedank ernaq2017
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 11 september 2018 via mobiele applicatie

Het ontbijt was zeker niet slecht. Ontvangst heel hartelijk. Om 9u (ontbijt loopt in de week van 7-10u) was het spek bv wel al koud. Dat was spijtig. Voor de rest geen megabuffet maar wat er lag was wel vers en lekker. Dus geen hoogvlieger maar zeker ook niet slecht. Hoewel de bon voor ontbijt met bubbels was, werd ons gevraagd of we al dan niet bubbels wilden. Persoonlijk vind ik dat een dikke plus want ik hou er echt niet van en kon dus kiezen voor ontbijt zonder bubbels

Datum van verblijf: september 2018
Reistype: Reisde met familie
Bedank DG_LM_2013
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 13 augustus 2018

We hebben een erg gezellig weekend weg gehad in Leuven. Het was er 35 graden dus we zijn regelmatig terug gegaan naar de hotelkamer om ons op te frissen en af te koelen. Geen airco maar met de ramen open was het te doen. We hadden de 'luxe kamer' geboekt, die bestond uit een bed, tv en ruime badkamer met bad+douche in één (beetje onhandig was dat je de douchekop nergens op kon hangen en dus maar met één hand haren kon wassen). Alles was prima, maar niet echt luxe te noemen. Bed lag wel heel lekker en ontbijt was ook goed verzorgd. Voor de kamer hadden we één keer een niet-storen bordje opgehangen omdat we niet vonden dat er schoongemaakt hoefde te worden, maar toen we terug op de kamer kwamen was dit toch gebeurd en was het bordje weg. Personeel was vriendelijk maar er werd bij het uitchecken niet gevraagd of alles in orde was.

Datum van verblijf: juli 2018
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Service
Bedank Marley V
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken