Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laagste prijzen voor je verblijf
€ 126
Volledig restitueerbaar voor vr 15 mrt.
Inclusief ontbijt
Booking.com
Hotels.com
De prijzen worden geleverd door onze partners en geven de prijs per nacht weer, inclusief alle belastingen en toeslagen die bekend zijn bij onze partners. Bekijk de website van onze partners voor meer informatie.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (198)
Beoordelingen filteren
198 resultaten
Waardering van reizigers
43
76
56
14
9
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
43
76
56
14
9
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
5 - 10 van 198 beoordelingen
Beoordeeld op 4 maart 2020

Centraal gelegen op de mooiste straat van Leuven en vlakbij alle bezienswaardigheden. Vriendelijke ontvangst en leuke kamer, uitgebreid ontbijt in prachtige ruimte geserveerd, genoten van een top weekendje!

Datum van verblijf: maart 2020
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Service
Bedank jakkegoos
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 9 september 2019

Ruim voldoende en zeker voor herhaling vatbaar!! Fijne propere kamers en erg vriendelijk personeel. Perfect ontbijt en dat alles in het centrum! Parkeergarage om de hoek waar je ook nog korting op krijgt ! Wat wil je nog meer !

Datum van verblijf: september 2019
Bedank Marie-José B
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 26 mei 2019 via mobiele applicatie

Op internet staat dit Hotel aangegeven met een 8,3.
Maar in onze ogen is het net geen 7.
De lokatie is goed en je krijgt korting om te parkeren in garage La Deuze.
De kamers zijn wel schoon en de bedden oké.
De kleine receptie is bovenaan de trap.
De kamers achter zijn klein en kijken uit op een blinde muur.
De kamers voor zijn groter.
Alles is zeer gehorig. Achter een constant zoemend geluid en aan de voorkant veel lawaai vh stappende publiek.
Op de kamers misten we een waterkoker voor koffie of thee.
Het ontbijt is van 8:00 tot 10:30 en voelde wat onprofessioneel aan.
Koffie in thermoskannen en de rest in een kast en op (bijzet) tafels.
De gekookte eieren waren nog rauw.
Na dit te hebben aangegeven kregen we nieuwe, helaas met hetzelfde resultaat.
Er werd wel tot het laatste moment aangevuld.
Bij het afrekenen werd er voor 1 kamer meer gerekend omdat deze een bad had.
Maar al onze kamers hadden een bad en waren dus gelijkwaardig.
De eigenaresse bleef echter volhouden.
Voor ons de eerste en laatste keer hier.

Datum van verblijf: mei 2019
Reistype: Reisde met vrienden
2  Bedank vinces979
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 26 januari 2019

Hotel ligt pal in het centrum wat een pluspunt is (alles binnen wandelafstand). Als je kamer aan de straatzijde ligt is dat een minpunt. De hele nacht last gehad van nacht lawaai zowel van binnen als buiten het hotel. Bed was wel goed.
Ontbijt is basic maar ok. Kamers zijn klein en wel aan wat renovatie toe. Stopcontacten langs de bedden werkten wel met het lampje, maar niet met een gsm oplader.
Inchecken gebeurde heel vriendelijk, mochten zelfs al vroeger inchecken. Bij het uitchecken kregen we gewoon de rekening, niet de vraag hoe het verblijf geweest was.

Datum van verblijf: januari 2019
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Slaapkwaliteit
    • Hygiëne
    • Service
Bedank jurgenll
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 26 januari 2019 via mobiele applicatie

Het hotel ligt midden in het centrum van Leuven, op loopafstand (paar minuten) van alle leuke restaurants (in de muntstraat), alle cafe en bezieningswaardigheden. Vooral het stadhuis en de bibliotheek zijn aan te raden.
Het hotel heet het theater hotel, omdat er tegenover het hotel een theater staat.

Bij binnenkomst in het hotel moet je direct een trap op naar de receptie. Je wordt vriendelijk geholpen en krijg wat uitleg over de stad. Als je je auto parkeer in een parkeergarage, krijg je een kortingskaart. Je kan al direct je auto parkeren, voordat je de kaart ontvangt.

De kamers zijn schoon en ruim. Twee minpunten, de kamers zijn lawaaierig, zowel geluiden van de straat als geluiden van de kamers naast ons. De buren zijn er dun. Het tweede minpunt is dat de douche erg laag is van kamer 32, ik past er niet onder.

Het ontbijt ziet er verzorgd uit en er is voldoende keuze. Jammer dat ze niet alles meer bijvulde als het op was.
Het ontbijt wordt geserveerd op de eerste verdieping in een erg mooie ruimte.

Datum van verblijf: januari 2019
Reistype: Reisde met een partner
Bedank JelleR1
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Meer beoordelingen bekijken