Volledig restitueerbaar voor do 14 dec.
ZenHotels.com
Hotels.com€ 126
StayForLong
Vio.com€ 111
Beoordeeld op 5 september 2023

Mooi schoon hotel op een geweldige plek. Wij hadden een kamer in het oude gedeelte van het hotel, deze was heel erg sfeervol. Garage onder het hotel helemaal top. Heel erg vriendelijk personeel, heerlijk ontbijt. Een echte aanrader.

Datum van verblijf: september 2023
Beoordeeld op 31 augustus 2023

Hoewel we niet zo ver van Leuven wonen, kwamen we al 2 keer in Martin's Klooster logeren en we komen zeker nog eens terug. We kregen deze keer een mooie, ruime kamer en badkamer. Het ontbijt is uitgebreid en verzorgd. Vriendelijk onthaal.

Beoordeeld op 29 augustus 2023 via mobiele applicatie

Een heerlijk verblijf bij Martins Klooster in Leuven! De combinatie van geschiedenis en comfort zorgt voor een unieke sfeer en de ligging is super.
Het personeel is warm en gastvrij en het ontbijt was voortreffelijk.
EƩn klein minpuntje was dat de douchekop niet kan worden opgehangen: je moest staand in de badkuip je haar wassen/uitspoelen. Beetje onpraktisch. Dit zou ik persoonlijk liever anders hebben gezien, maar het deed nauwelijks afbreuk aan de algehele ervaring.

Beoordeeld op 24 augustus 2023 via mobiele applicatie

We hebben hier 2 nachten geslapen.
De kamer was erg mooi. Lekker bed, heerlijke regendouche. Bij het ontbijt voldoende keus, lekker, personeel ruimde tafels snel leeg zodar alles er netjes uitzag. De locatie is top! Gelegen in een rustig straatje en in een paar minuten lopen ben je middenin het bruisende centrum. Parkeren in de garage onder het hotel was ook top.

Een paar verbeterpuntjes; personeel was niet erg verwelkomend, er zat heel veel kalkaanslag in de douche, er hing oude informatie in de liften.

Beoordeeld op 21 augustus 2023 via mobiele applicatie

Erg mooi hotel! Wij waren hier voor 1 nacht voor een tour in de Stella brouwerij. De bedden waren goed en een drankje doen bij de klooster bar is zeker een aanrader. Mochten wij nog eens in Leuven komen zal wij zeker overwegen om nog eens bij dit hotel te boeken. De locatie is ook goed ligt in het centrum van Leuven

Kamertip: Stella brouwerij