Mooi schoon hotel op een geweldige plek. Wij hadden een kamer in het oude gedeelte van het hotel, deze was heel erg sfeervol. Garage onder het hotel helemaal top. Heel erg vriendelijk personeel, heerlijk ontbijt. Een echte aanrader.
- Gratis wifi
Hoewel we niet zo ver van Leuven wonen, kwamen we al 2 keer in Martin's Klooster logeren en we komen zeker nog eens terug. We kregen deze keer een mooie, ruime kamer en badkamer. Het ontbijt is uitgebreid en verzorgd. Vriendelijk onthaal.
Een heerlijk verblijf bij Martins Klooster in Leuven! De combinatie van geschiedenis en comfort zorgt voor een unieke sfeer en de ligging is super.
Het personeel is warm en gastvrij en het ontbijt was voortreffelijk.
EƩn klein minpuntje was dat de douchekop niet kan worden opgehangen: je moest staand in de badkuip je haar wassen/uitspoelen. Beetje onpraktisch. Dit zou ik persoonlijk liever anders hebben gezien, maar het deed nauwelijks afbreuk aan de algehele ervaring.
We hebben hier 2 nachten geslapen.
De kamer was erg mooi. Lekker bed, heerlijke regendouche. Bij het ontbijt voldoende keus, lekker, personeel ruimde tafels snel leeg zodar alles er netjes uitzag. De locatie is top! Gelegen in een rustig straatje en in een paar minuten lopen ben je middenin het bruisende centrum. Parkeren in de garage onder het hotel was ook top.
Een paar verbeterpuntjes; personeel was niet erg verwelkomend, er zat heel veel kalkaanslag in de douche, er hing oude informatie in de liften.
Erg mooi hotel! Wij waren hier voor 1 nacht voor een tour in de Stella brouwerij. De bedden waren goed en een drankje doen bij de klooster bar is zeker een aanrader. Mochten wij nog eens in Leuven komen zal wij zeker overwegen om nog eens bij dit hotel te boeken. De locatie is ook goed ligt in het centrum van Leuven
Slechts een nachtje op doorreis. En als het pijpenstelen regent, je twee muggen op je kamer niet te pakken krijgt en met zijn tweeƫn in een twijfelaar ligt na een suite in Reims, dan is het even anders. Wel prima maar het ontbijt was het hoogtepunt. Locatie is top.