Renciavccv S

Leuke plek voor city trip!

Beoordeling van Pentahotel Leuven
5,0 van 5 bollen3 weken geleden beoordeeld
Super centrale plek om een stadsbezoek aan Leuven te brengen. Alles met de voet prima te doen om te bezoeken. Nette kamers, vriendelijk personeel. Leuke look and feel van het hotel. Modern boetiekhotel, met aangrenzende parkeergarage ondergronds.
Datum van verblijf: september 2024
Reistype: Bezocht met vrienden
5,0 van 5 bollenHygiëne
5,0 van 5 bollenSlaapkwaliteit
Hotel- cmanager, Owner van Pentahotel Leuven, reageerde op deze beoordeling
Gereageerd 2 weken geleden
Beste gast,

Bedankt voor uw mooie beoordeling.

Het is geweldig dat uw verblijf bij Pentahotel Leuven zo naar wens is geweest.

Wij zijn verheugd dat u heeft genoten van onze centrale locatie, de netheid van onze kamers, de vriendelijkheid van ons personeel en de unieke stijl van ons hotel. Onze ondergrondse parkeergarage biedt ook het gemak dat vele reizigers waarderen.

Hartelijke groet,

0.3 km van Pentahotel Leuven
0.2 km van Pentahotel Leuven
Meer hotels in Leuven bekijken
Beoordeeld op 24 mei 2024 via mobiele applicatie

Heel luidruchtig hotel , kamers 215 en 216,tot vroeg in de ochtend feestende jongeren aan de overkant van het hotel . De kamer is niet schoongemaakt geworden , ondanks dat we wel het kaartje aan de klink hadden gehangen. Bij de receptie gevraagd wat de reden was , ( praten alleen maar Engels , sommige paar woordjes Nederlands ) kregen we als antwoord we hebben aan de receptie niet doorgegeven dat er schoongemaakt moest worden!!!! Dit hotel is niet goedkoop dus iets betere verzorging hadden we wel verwacht. De ontbijtruimte was niet echt schoon , versleten stoelen, weinig ruimte om je te bewegen. Het ontbijt was zeer slecht en niet echt hygiënisch allemaal, boter die je met een houten spatel op je bord moet scheppen, een zelfde spatel die elke gast vast heeft . Hetzelfde voor het zoetbeleg . Kan echt niet !! Kamers zeer minimaal, geen klerenkast. Zeer onervaren personeel bij receptie. Dit hotel verdiend voor ons zeker geen aanbeveling.

Kamertip: Mijdt sowieso kamers 215 en 216
Datum van verblijf: mei 2024
Hotel- cmanager, Owner van Pentahotel Leuven, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 27 mei 2024

Beste José,

Vriendelijk bedankt dat u de tijd heeft genomen een review te plaatsen.

Hoewel het ons verheugt dat onze locatie u heeft kunnen bekoren, betreuren wij het te horen dat uw verblijf niet aan uw verwachtingen heeft voldaan. Ons hotel streeft ernaar een rustige omgeving te bieden, en hoewel we oordopjes beschikbaar stellen, begrijpen we dat het geluid van buiten soms hinderlijk kan zijn gezien onze centrale ligging in een studentenstad.

We vinden het jammer te vernemen dat de kamer niet was schoongemaakt zoals u verwachtte. Ons beleid is inderdaad gewijzigd en wij informeren gasten bij het inchecken dat de schoonmaak op aanvraag is. Wij zullen onze communicatie hierover blijven verbeteren. Wat de taalvaardigheid van ons personeel betreft, streven wij ernaar een breed scala aan talen te spreken om al onze gasten te kunnen bedienen, waaronder Nederlands. Wij nemen uw feedback serieus en zullen ons team blijven ontwikkelen op dit gebied.

Wat de netheid van de ontbijtruimte en de kwaliteit van het ontbijt betreft, streven we naar hoge hygiënestandaarden en zullen uw opmerkingen gebruiken als een kans om te verbeteren. Onze kamers zijn ontworpen om comfortabel en functioneel te zijn, inclusief op maat gemaakte bedden voor een goede nachtrust en een SMEG-koelkast in onze Penta Junior-kamers. Wij verontschuldigen ons als deze inrichting niet aan uw smaak heeft voldaan.

Graag verwelkomen we u in de toekomst nogmaals voor een nieuwe kans.

Guest Service

Beoordeeld op 2 maart 2024 via mobiele applicatie

Het begint allemaal bij de parkeergarage. Kom niet met een auto groter dan een Mini uit 1980, anders kun je echt niet naar beneden draaien. Dit getuige ook de muur die vol met autolak zat. Auto dus maar op aanwijzing van personeel in een andere nabijgelegen parkeergarage geparkeerd.

Bij het betreden van de kamer kwam ons echt een rioollucht tegemoet. Bovendien was het 24° graden op de kamer, waardoor de stank nog even werd verergerd. Raam opengegooid en verwarming uitgedraaid. Stank bleek uit de badkamer te komen. Douche aangezet en na deze even te laten lopen verdween de stank geleidelijk.
Helaas was men vergeten de badkamer te poetsen. De haren van onze voorgangers lagen nog in de douche en het afval lachte ons vrolijk tegemoet toen we iets weg wilden gooien.

De vloerbedekking op de kamer is ronduit smerig, overal vlekken. Echt bah!!!

De kamer op zich is prima, groot en ruim bed waar we ook prima in geslapen hebben.

Totale ervaring is absoluut geen 4 sterren, hooguit 2.

Datum van verblijf: maart 2024
Hotel- cmanager, Owner van Pentahotel Leuven, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 3 maart 2024

Beste gast,
Bedankt voor uw beoordeling.

Het verheugt ons te horen dat het bed in uw kamer naar wens was en dat u daar goed heeft kunnen slapen.

We betreuren het ten zeerste dat de parkeergelegenheid en de netheid van uw kamer niet aan uw verwachtingen voldeden. Onze parkeerplaatsen zijn inderdaad compact, en we begrijpen dat dit voor sommige voertuigen een uitdaging kan zijn.

We adviseren onze gasten altijd over nabijgelegen parkeermogelijkheden indien nodig. Wat betreft de schoonmaak, streven we ernaar om elke gast een onberispelijke ervaring te bieden en het spijt ons dat we hier niet aan hebben voldaan. We zullen uw feedback zeker meenemen om onze dienstverlening te verbeteren.

We hopen u in de toekomst graag nogmaals te mogen ontvangen om u een betere ervaring te bieden.

Elise, Guest Service Agent

Beoordeeld op 14 september 2023

Grote eenpersoonsbedden in ruime kamers met prpere douche.
Hygiëne top. Dranken in frigo en koffie op kamer.
Verduistering en geluidsisolatie top!
Ontbijtbuffet waar niets ontbrak. Goede koffie. Toffe bar met snacks.
Vriendelijk personeel

Datum van verblijf: september 2023
Tim Evens, Sales van Pentahotel Leuven, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 27 september 2023

Beste Ariane

Hartelijk bedankt voor uw feedback!

We waarderen uw positieve feedback enorm over onze kamers en ontbijt.

We hopen u nogmaals te mogen verwelkomen in ons hotel!

Beoordeeld op 18 augustus 2023

Heel leuk hotel in het centrum van Leuven, mooie bar inrichting. Heel uitgebreid en lekker ontbijtbuffet. De kamer was proper met een mooie badkamer die voorzien was van een inloopdouche. Prijs/kwaliteit is dit zeker een aanrader. Wij komen zeker nog terug 😁😁👍🏼👍🏼

Datum van verblijf: augustus 2023
Tim Evens, Sales van Pentahotel Leuven, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 25 augustus 2023

Beste

Hartelijk bedankt voor het delen van uw review met ons. We waarderen uw positieve feedback over onze kamers en ontbijt enorm.

We hopen jullie in de toekomst nogmaals te mogen verwelkomen!

Beoordeeld op 31 juli 2023

Zeer centraal gelegen op een steenworp van het centrum. Mooie nette kamers met goede badkamer. Prima buffetontbijt, kortom, een prima hotel.
minpuntje: de administratie was een puinhoop. Prijzen klopten niet en drankjes die niet genuttigd waren stonden vermeld. Moet echter gezegd worden dat het allemaal goed kwam.

Datum van verblijf: juli 2023
Elise Engels, Guest Services / Front Office van Pentahotel Leuven, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 1 augustus 2023

Beste Rene

Bedankt voor het delen van je ervaring met ons.

Wat leuk om te horen dat u van onze centrale locatie en ontbijt hebt genoten.

Onze excuses voor de verwarring rond de barrekening. We gaan dit intern bekijken om dit in de toekomst te vermijden.

Hopelijk mogen we jullie in de toekomst nog een keer verwelkomen.

Elise