San V

Gezellig hotel midden in centrum

Beoordeling van Pentahotel Leuven
5,0 van 5 bollen7 okt 2022 beoordeeld
Met een groep van 40 personen gelogeerd. Hotel staat midden in het centrum van het gezellige Leuven. Goed ontbijt, gezellige sfeer en ruime kamers. Behulpzaam personeel dat meedenkt. Voor herhaling vatbaar. Een aanrader!
Datum van verblijf: oktober 2022
Kamertip: Kamers zijn goed bereikbaar. Ook voor mensen met rolstoel
5,0 van 5 bollenHygiëne
Tim Evens, Sales van Pentahotel Leuven, reageerde op deze beoordeling
Gereageerd 11 okt 2022
Beste

Hartelijk dank voor de fijne review.
Het doet ons een groot plezier te mogen horen dat jullie zo tevreden waren!
We kijken uit naar jullie volgend verblijf in Leuven.

Met vriendelijke groeten
  • Tripadvisor
0.6 km van Pentahotel Leuven
2.2 km van Pentahotel Leuven
Inpandig erf met de verschillende appartementengebouwtjes
0.8 km van Pentahotel Leuven
  • ibis
4.1 km van Pentahotel Leuven
Meer hotels in Leuven bekijken
Beoordeeld op 1 augustus 2022

Weekendje leuven gedaan wat we vaker doen . Eerste maal in dit hotel. Ontvangst was zeer vriendelijk. Kamer was zeer proper met een groot bed. We hadden een kamer aan de voorkant van het hotel en hebben helemaal geen last gehad van nachtlawaai desondanks het hotel mooi in het centrum gelegen is. Parking is goed bereikbaar daar we van het hotel via mail een goede beschrijving hadden gekregen hoe we er naartoe moesten rijden. Je kan rechtstreeks van de parking met de lift naar boven om dan netjes aan de balie van het hotel uit te komen en direct kan inchecken. Eén minpuntje hadden we wel over het ontbijt en dat was omdat er geen enkel zachtbroodje of een brood waar je zelf sneetjes kan afsnijden aanwezig was. Het waren enkel harde broodjes en croissant die ter beschikken waren. We hadden wel gevraagd achter brood of zachte broodjes maar deze werden niet geserveerd bij het ontbijt. Dit vonden we wel een jammere zaak daar we al in verschillende hotels in leuven een overnachting gedaan hebben en dit de eerste keer is dat we dit mee maakten. Voor de rest is dit hotel zeker een aanrader.

Datum van verblijf: juli 2022
Tim Evens, Sales van Pentahotel Leuven, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 3 augustus 2022

Beste Dirk

Hartelijk dank voor u review.
Wat fijn om te horen dat u zo tevreden was over de grote en het comfort van de kamer.
Bedankt voor uw feedback over ons onbijt. Wij nemen dit zeker mee om onze service in de toekomst te kunnen verbeteren.

Met vriendelijke groeten

Beoordeeld op 21 juni 2022

Wij hebben met onze fietsclub WTC Victoria uit Meer een fietsweekend gehad in Leuven. Ons verblijf in het Pentahotel was prima geregeld met een warm ontvangst, vlot in- en uitchecken, vriendelijk personeel, bij het lekker ontbijt was ook voldoende keus voor iedereen. De kamers waren tiptop in orde met grote bedden en uitstekende douche! Er zijn genoeg eetgelegenheden en cafés in de buurt van het hotel.
Wij hebben genoten van ons weekend met mooie fietsroutes!
Zeker een aanrader voor andere fietsclubs om een fietsweekend daar te organiseren!

Datum van verblijf: juni 2022
Tim Evens, Sales van Pentahotel Leuven, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 3 juli 2022

Beste WTC Victoria,
Ik wil je van harte bedanken voor deze zeer mooie review. Het doet ons enorm veel plezier dat alles naar wens was. We streven er elke dag naar om een uitstekende service aan te bieden.
We hopen dat we jullie in de toekomst nog mogen komen verwelkomen in ons hotel.

Beoordeeld op 30 mei 2022

Wij verbleven hier 1 nacht via een Flair-actie. Bij het reserveren ook duidelijk meegedeeld dat het om een Flair actie ging: 35 Euro/persoon/nacht, ontbijt voor 10 Euro/persoon en parkeergarage eveneens 10 Euro. Desondanks kregen we verschillende mails op voorhand met vraag tot bijboeken van ontbijt aan 15 Euro/persoon en in de mail met de wegbeschrijving dat parkeergarage 22 Euro bedroeg. Heel verwarrend allemaal. Uiteindelijk toch de "Flair-tarieven" betaald maar dergelijke communicatie zorgt voor onnodige verwarring.
Kamer: weinig op aan te merken, persoonlijk wel geen fan van tapijt op de grond. Fantastisch bed! Kamers wel gehorig maar lag zeker ook aan de luidruchtige buren die we hadden.

Tip voor het hotel: zorg voor duidelijke communicatie. Stuur niet dezelfde uniforme mails naar mensen die via verschillende kanalen (met blijkbaar verschillende tarieven) geboekt hebben. Zo vermijd je verwarring en onduidelijkheid.

Kamertip: Kamer 207, met uitzicht op het pleintje met eetkiosk. Geen straatlawaai gehad, enkel luidruchtige buren. Fantastisch XXL-bed.
Datum van verblijf: mei 2022
Tim Evens, Sales van Pentahotel Leuven, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 3 juni 2022

Beste Mieke,

Hartelijk bedankt voor uw feedback.
Onze oprechte excuses voor de verwarring door het mail verkeer.
We zullen U tips zeker meenemen naar de toekomst zodat we dit kunnen verbeteren.

Ellen Mertens

Beoordeeld op 2 mei 2022 via mobiele applicatie

Hotel geweldig centraal, 2 minuten lopen naar stadhuis, Pieterskerk, overal restaurants en barren. Goed geslapen, wel geluidsoverlast door feestende studenten tot 5 uur s'nachts, neem oordopjes mee of vraag kamer aan de achterkant. Ontbijt top, veel keus, lekker, vers.
Parkeren onder hotel was gedoe, je mocht nergens inrijden, echter kosten elders hetzelfde, of bellen naar hotel - hoe te bereiken-.
Alles was top behalve de creditcard reservering, is standaard voor als je eet, drinkt aan de bar, lounge ruimte. Ik zou dit 3 dagen later terugkrijgen, gebeld toen dit niet gebeurde, toen werd gezegd 7 dagen. Nu 11 dagen verder en nog de 25 euro niet terug. Dame aan receptie vond mij onvriendelijk toen ik belde en zei dat dit niet bij 4sterren hotel hoort...moeten bellen, erachteraan gaan. Niet mee eens, ik ben correct geweest, jammer als je dan onvriendelijk betiteld wordt...
Eigen bank moeten bellen, daar is dus niets mis, zij gaven aan dat pentahotel het gel zeer ws pas na 21 dagen terugstorten.
Jammer dat dit zo is gegaan.
Tip: cash 25 euro geven en vragen bij uitchecken of je dit dan direct terug krijgt.

Kamertip: Oordoppen mee, ook doordeweeks is het lang druk in de stad met studenten. Pieterskerk mooi om te zien, stadhuis prachtig, heerlijk eten en drinken. Goede sfeer.
Datum van verblijf: april 2022
Tim Evens, Sales van Pentahotel Leuven, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 13 mei 2022

Beste Fearless13613260394,
Hartelijk bedankt voor je review, dit is zeer belangrijk voor ons.
Mijn excuses in verband met de krediet kaart reservering, eerst moet ik je al informeren dat dit tussen 3-14 werkdagen kan duren alvorens dit terug is. Dit is altijd afhankelijk van de bank. In geval dat het geld langer geblokkeerd is, nemen wij contact op met onze kredietkaart bedrijf die de verwerking doet van de garanties. Aangezien dit even heeft geduurd, konden we ook niet meteen een update geven aan uw case. Mijn excuses voor de miscommunicatie in verband met het onvriendelijk bestempeld worden, dit is zeker niet de bedoeling. We proberen onze gasten zo goed mogelijk te helpen.
Wanneer we jou terug gecontacteerd hadden om te melden dat we bevestiging hadden gekregen van de terugstorting, wist je ons te vertellen dat jullie het geld terug ontvangen hadden.
Toch fijn te zien dat jullie de locatie en ontbijt top vonden. Hopelijk mogen we je in de toekomst nog verwelkomen in ons hotel.

Beoordeeld op 10 april 2022 via mobiele applicatie

Het hotel ligt ideaal.
De kamer suite op 5de was groot en er was een goed bed. Het ontbijt biedt veel keuze.

Hygiëne kan beter. Het onderlaken op bed was te klein en er zijn hele.dunne dekens. Geen extra deken of kussens op de kamer.

De recept kan telefonisch niet uitleggen hoe je aan hun parking geraakt. De parking stond ook vol en we mochten ons.op -1 zetten. Helaas kregen we daar een.boos briefje.

Ontbijt op spitsuur is aanschuiven want tafels tekort.

Kamertip: Parkeren op ladeuze plein. Tijdig gaan ontbijten
Datum van verblijf: april 2022
Tim Evens, Sales van Pentahotel Leuven, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 25 april 2022

Beste 483Johannar,
Hartelijk bedankt voor je feedback, dit is zeer belangrijk voor ons. Fijn te lezen dat de kamer naar wens was.
Mijn excuses als het niet duidelijk was om tot de parking te geraken. Wij doen altijd ons uiterste best alles zo goed mogelijk te communiceren met onze gasten. Onze parking bevindt zich echter alleen op -2, op de andere plekken mag er inderdaad niet parkeren, hiervoor ook mijn excuses dat dit niet duidelijk gecommuniceerd was. We gaan dit bespreken met het team zodat dit in de toekomst niet meer gebeurd.
Hopelijk mogen we je in de toekomst nog verwelkomen.