Weekendje leuven gedaan wat we vaker doen . Eerste maal in dit hotel. Ontvangst was zeer vriendelijk. Kamer was zeer proper met een groot bed. We hadden een kamer aan de voorkant van het hotel en hebben helemaal geen last gehad van nachtlawaai desondanks het hotel mooi in het centrum gelegen is. Parking is goed bereikbaar daar we van het hotel via mail een goede beschrijving hadden gekregen hoe we er naartoe moesten rijden. Je kan rechtstreeks van de parking met de lift naar boven om dan netjes aan de balie van het hotel uit te komen en direct kan inchecken. Eén minpuntje hadden we wel over het ontbijt en dat was omdat er geen enkel zachtbroodje of een brood waar je zelf sneetjes kan afsnijden aanwezig was. Het waren enkel harde broodjes en croissant die ter beschikken waren. We hadden wel gevraagd achter brood of zachte broodjes maar deze werden niet geserveerd bij het ontbijt. Dit vonden we wel een jammere zaak daar we al in verschillende hotels in leuven een overnachting gedaan hebben en dit de eerste keer is dat we dit mee maakten. Voor de rest is dit hotel zeker een aanrader.