Hotel geweldig centraal, 2 minuten lopen naar stadhuis, Pieterskerk, overal restaurants en barren. Goed geslapen, wel geluidsoverlast door feestende studenten tot 5 uur s'nachts, neem oordopjes mee of vraag kamer aan de achterkant. Ontbijt top, veel keus, lekker, vers.
Parkeren onder hotel was gedoe, je mocht nergens inrijden, echter kosten elders hetzelfde, of bellen naar hotel - hoe te bereiken-.
Alles was top behalve de creditcard reservering, is standaard voor als je eet, drinkt aan de bar, lounge ruimte. Ik zou dit 3 dagen later terugkrijgen, gebeld toen dit niet gebeurde, toen werd gezegd 7 dagen. Nu 11 dagen verder en nog de 25 euro niet terug. Dame aan receptie vond mij onvriendelijk toen ik belde en zei dat dit niet bij 4sterren hotel hoort...moeten bellen, erachteraan gaan. Niet mee eens, ik ben correct geweest, jammer als je dan onvriendelijk betiteld wordt...
Eigen bank moeten bellen, daar is dus niets mis, zij gaven aan dat pentahotel het gel zeer ws pas na 21 dagen terugstorten.
Jammer dat dit zo is gegaan.
Tip: cash 25 euro geven en vragen bij uitchecken of je dit dan direct terug krijgt.