Beste gast,
Bedankt voor uw feedback.
Het doet ons bijzonder goed te vernemen dat uw verblijf bij Park Inn by Radisson Leuven naar wens was.
We zijn verheugd dat het incheckproces vlekkeloos verliep en dat u onze medewerkers vriendelijk vond. Het is geweldig dat u de netheid van uw kamer en de inloopdouche met apart toilet waardeerde. Daarnaast zijn we blij te horen dat u een goede nachtrust heeft gehad, vrij van externe overlast.
Niettemin betreuren we dat de temperatuur in de kamer niet geheel naar wens was en dat het niet mogelijk was om een raam te openen. We begrijpen dat dit ongemak kan veroorzaken. Voor een toekomstig verblijf willen we u graag informeren dat we ventilatoren en verwarmingen bij de receptie beschikbaar hebben voor onze gasten om een comfortabelere omgeving te creëren.
Tot slot zijn we verheugd dat u genoten heeft van het ontbijt, waarbij we trots zijn op onze selectie van huisgemaakte en lokale producten. Daarnaast hopen we dat u de kans heeft gehad om de uitstekende ligging van ons hotel te benutten, dichtbij vele culturele bezienswaardigheden en het levendige stadscentrum van Leuven.
Beste wensen voor 2025,
Andra, Front Office Manager