Pete C
Eindhoven, Nederland

Goede prijs kwaliteit verhouding

4,0 van 5 bollen4 weken geleden beoordeeldvia mobiele applicatie
Prima locatie, schone kamers, goed ontbijt en vriendelijke bediening. Enige minpuntje in ons geval was dat de temperatuur in de slaapkamer moeilijk lager te krijgen was. Ook de lucht was erg droog.
Badkamer en toilet gescheiden van elkaar is echt top. Dat zie je niet vaak in hotels.
Datum van verblijf: januari 2025
Kamertip: Parkeren kan prima onder hotel. Wel aan de prijs.
Gereageerd 4 weken geleden
Beste Pieter,
Bedankt voor uw beoordeling.

We zijn verheugd dat u de prijs-kwaliteitverhouding, de netheid van onze kamers en onze vriendelijke bediening waardeerde. Het is ons doel om te zorgen voor een comfortabel en gastvrij verblijf voor al onze gasten.

Desalniettemin betreuren we het dat u moeilijkheden ondervond met het reguleren van de temperatuur en de luchtvochtigheid in uw kamer. We bieden individuele ventilatoren en verwarmingen bij de receptie voor onze gasten voor extra comfort. Uw comfort is voor ons van groot belang en we nemen uw opmerkingen ter harte.

Tot slot zijn we blij dat u het gescheiden toilet en de badkamer op prijs stelde, een unieke eigenschap die we graag bieden voor extra privacy en gemak. De centrale locatie van ons hotel en ons uitgebreide ontbijt met lokale producten zijn aspecten waar we trots op zijn en we zijn blij dat ze bijdroegen aan uw positieve ervaring.

Nogmaals bedankt en graag tot een volgende keer.

• Official Hotel
  • ibis
5.1 km van Park Inn by Radisson Leuven
Meer hotels in Leuven bekijken
Beoordeeld op 28 december 2024

Hotel ligt op een handige locatie bij het station, voldoende betaalde parkeergelegenheid onder het hotel. Inchecken ging probleemloos en de medewerkers aan de receptie waren vriendelijk. Kamers zijn netjes verzorgd en hebben een inloopdouche en separaat toilet. Goede nachtrust gehad zonder overlast van buitenaf. Lastige is wel dat er in onze kamer geen raam open kon waardoor het op een gegeven moment best warm werd. Ontbijt was prima qua keuze en smaak en was tevens goed verzorgd.

Kamertip: Parkeren kan in de ondergrondse parking van de NMBS onder het hotel. Als je een treinkaartje scant bij het afrekenen krijg je korting.
Datum van verblijf: december 2024
Hotel- cmanager, Owner van Park Inn by Radisson Leuven, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 3 januari 2025

Beste gast,

Bedankt voor uw feedback.

Het doet ons bijzonder goed te vernemen dat uw verblijf bij Park Inn by Radisson Leuven naar wens was.

We zijn verheugd dat het incheckproces vlekkeloos verliep en dat u onze medewerkers vriendelijk vond. Het is geweldig dat u de netheid van uw kamer en de inloopdouche met apart toilet waardeerde. Daarnaast zijn we blij te horen dat u een goede nachtrust heeft gehad, vrij van externe overlast.

Niettemin betreuren we dat de temperatuur in de kamer niet geheel naar wens was en dat het niet mogelijk was om een raam te openen. We begrijpen dat dit ongemak kan veroorzaken. Voor een toekomstig verblijf willen we u graag informeren dat we ventilatoren en verwarmingen bij de receptie beschikbaar hebben voor onze gasten om een comfortabelere omgeving te creëren.

Tot slot zijn we verheugd dat u genoten heeft van het ontbijt, waarbij we trots zijn op onze selectie van huisgemaakte en lokale producten. Daarnaast hopen we dat u de kans heeft gehad om de uitstekende ligging van ons hotel te benutten, dichtbij vele culturele bezienswaardigheden en het levendige stadscentrum van Leuven.

Beste wensen voor 2025,

Beoordeeld op 24 december 2024 via mobiele applicatie

Wij hadden om een douchekruk gevraagd voor in de badkamer maar wij kregen een volledig aangepaste kamer. Het ontbijt was meer dan goed en de service uitstekend. Het enige minpuntje is dat een verfje op sommige muren nodig is. Ook kregen wij direct allerlei info mee over de stad

Beste gast,

We danken u voor uw feedback.

Het is fantastisch om te horen dat uw verblijf bij Park Inn by Radisson Leuven zo goed is bevallen.

Wij zijn verheugd dat u genoten heeft van onze volledig toegankelijke kamer en de uitstekende service die wij bieden. Het feit dat ons ontbijt met lokale en huisgemaakte producten ook in de smaak viel, maakt ons trots.

Echter, wij begrijpen uw opmerking over de verf op sommige muren. Ons hotel ondergaat regelmatig onderhoud en wij nemen uw feedback serieus als onderdeel van onze toekomstige renovatieplannen.

Desalniettemin waarderen we het dat u de nabijheid van ons hotel tot het stadscentrum en de verstrekte informatie over Leuven positief heeft ervaren. Ons team streeft ernaar om elke gast van dienst te zijn met persoonlijke aanbevelingen en tips, zodat men het beste uit hun bezoek aan onze prachtige stad kan halen.

Fijne kerstdagen en een gelukkig 2025,

Beoordeeld op 21 december 2024

We hebben genoten van het behulpzaam,vriendelijk personeel,mooie en nette kamer, heerlijk ontbijt, de sky line van Leuven ...

• Reistype: Reisde alleen
Hotel- cmanager, Owner van Park Inn by Radisson Leuven, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 27 december 2024

Beste Eylen,

Hartelijk bedankt voor uw review.

Het verheugt ons enorm dat u genoten heeft van onze gastvrije en vriendelijke medewerkers, uw verzorgde kamer en het uitgebreide ontbijt. Het is fantastisch dat u ook de skyline van Leuven heeft kunnen waarderen, een uitzicht dat veel van onze gasten als bijzonder aangenaam ervaren.

Wij wensen u alvast een zalige kerst en hopen u snel weer te mogen verwelkomen.

Beoordeeld op 26 september 2024

Ik raad dit hotel zeker aan! Het hotelpersoneel was allemaal super vriendelijk en behulpzaam. Ook de kamer was netjes en warm ingericht.

Datum van verblijf: september 2024
Hotel- cmanager, Owner van Park Inn by Radisson Leuven, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 30 september 2024

Beste,
Bedankt voor uw feedback.

We zijn verheugd dat u genoten heeft van de gezellige sfeer en de behulpzaamheid van ons team, evenals de nette en warme inrichting van uw kamer. Het is geweldig dat onze inspanningen om een aangename verblijfsomgeving te creëren door u gewaardeerd worden. Onze moderne, kleurrijke kamers en de attente service van ons personeel zijn aspecten waar we trots op zijn en die we graag benadrukken.

Met vriendelijke groet en graag tot een volgende keer,

Beoordeeld op 22 augustus 2024

vriendelijk en behulpzaam personeel aan de receptie. Bij ontbijt werd prima aangevuld en tafels weer schoongemaakt. Ontbijt van goede kwaliteit en voldoende keuze.

Datum van verblijf: augustus 2024
Hotel- cmanager, Owner van Park Inn by Radisson Leuven, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 23 augustus 2024

Beste gast,
Bedankt voor deze lovende aanbeveling.

Het doet ons deugd dat uw ervaring bij Park Inn by Radisson Leuven zo positief was. We zijn verheugd dat u de hulpvaardigheid van ons personeel, de diversiteit en kwaliteit van ons ontbijtaanbod en de netheid van onze faciliteiten waardeerde. Het is ons doel om met lokale en huisgemaakte producten een smaakvol begin van de dag te bieden en ons team zet zich dagelijks in om alle ruimtes onberispelijk te houden voor onze gewaardeerde gasten.

We hopen u in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen.