US$Ā 105
PricelineUS$Ā 105
Radissonhotels.comUS$Ā 105
StayForLong
Beoordeeld op 25 augustus 2023

Alles was naar wens. Wij gaan beslist als we weer een bezoek aan Leuven plannen terug naar dit hotel.
Wij geven het adres van dit hotel zeker door aan vrienden, buren en bekenden die ook een reisje van plan zijn om naar Leuven te gaan

Datum van verblijf: augustus 2023
Hotel- cmanager, Owner van Park Inn by Radisson Leuven, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 28 augustus 2023

Beste gast,
Bedankt voor uw positieve review.

We zijn blij te horen dat u tevreden was met onze locatie nabij het station en dat u van plan bent om terug te keren bij een toekomstig bezoek aan Leuven. Het doet ons goed te weten dat u ons adres zou aanbevelen aan vrienden, buren en bekenden.

We hopen u in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen.

Beoordeeld op 7 augustus 2023

Fijn hotel op perfecte locatie , goed ontbijt, prettige medewerkers die gelijk voor je klaarstaan.
Vragen om andere kussens werden gelijk opgelost. Kapotte doucheslang op kamer bij vrienden kregen gelijk andere kamer.

Datum van verblijf: augustus 2023
Hotel- cmanager, Owner van Park Inn by Radisson Leuven, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 9 augustus 2023

Beste gast,
Bedankt voor uw beoordeling.

We zijn blij te lezen dat u onze locatie perfect vond voor uw bezoek aan Leuven en dat u genoten heeft van ons ontbijt. Het is fijn om te weten dat onze medewerkers u snel en efficiƫnt hebben geholpen met uw verzoeken, zoals het vervangen van kussens en het oplossen van het probleem met de doucheslang in de kamer van uw vrienden.

We hopen dat u en uw vrienden een geweldige tijd hebben gehad in Leuven en dat u ons hotel in gedachten houdt voor uw volgende bezoek aan de stad.

Met vriendelijke groet en graag tot nog eens,

Beoordeeld op 21 juli 2023

Radisson Park Inn Leuven ligt op enkele voetstappen van het station Leuven en is eveneens goed per auto bereikbaar. Het mooie centrum van Leuven ligt op een steenworp afstand van het hotel. De medewerkers zijn zeer vriendelijk en denken met de gasten mee. Tijdens mijn verblijf was er een grote groep sporters met fysieke beperkingen. Bij het ontbijt had men hier rekening mee gehouden, waardoor de sporters geheel zelfstandig hun menu konden uitzoeken en pakken. Dit soort 'details; is het verschil tussen een goed en een erg goed hotel! Hulde hiervoor. Verder is dit hotel perfect voor zowel een zakenreis als een citytrip.

Datum van verblijf: juli 2023
Hotel- cmanager, Owner van Park Inn by Radisson Leuven, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 24 juli 2023

Beste Hans,
Hartelijk dank voor deze hoge score.

We zijn blij te lezen dat u onze locatie nabij het centrum van Park Inn by Radisson Leuven en het station waardeert. Ons vriendelijke personeel streeft ernaar om elke gast zich welkom te laten voelen en we zijn verheugd dat u dit heeft opgemerkt, vooral met betrekking tot het ontbijt voor de sporters met fysieke beperkingen. Uw complimenten over de details die het verschil maken tussen een goed en een erg goed hotel zijn zeer gewaardeerd.

We hopen u in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen.

Prettige dag,

Beoordeeld op 29 mei 2023

Zeer goed verblijf met als extra cadeau om tot 12 uur te kunnen ontbijten op zondag.
Uitslapen en ook nog genieten van een goed ontbijt. Zeer vriendelijk personeel die je overal mee helpt.
Kamer zeer netjes en schoon!

Datum van verblijf: mei 2023
Hotel- cmanager, Owner van Park Inn by Radisson Leuven, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 30 mei 2023

Beste gast,
We waarderen het zeer dat u de tijd nam voor uw beoordeling.

Wat fijn dat ons personeel voor een prettig verblijf heeft kunnen zorgen. We delen de complimentjes zeker met ons team.

Hartelijke groet,

Andra Tiuca, Front office Manager

Beoordeeld op 16 mei 2023

Een prima hotel met vriendelijk personeel en een uitgebreid ontbijt. Pal naast het station, maar daar merk je binnen (op de 4e etage) nauwelijks iets van. Shampoo was op, maar dat begreep de buitenlandse schoonmaakhulp niet....

Datum van verblijf: mei 2023
Hotel- cmanager, Owner van Park Inn by Radisson Leuven, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 17 mei 2023

Beste gast,
Bedankt dat u de tijd nam voor deze mooie review.

We zijn verheugd dat u genoten heeft van uw verblijf en dat u onze gastvrijheid, ligging en lekkere ontbijt aanhaalt als pluspunten. U mag een volgende keer zeker aan de receptie melden dat u extra shampoo wenst. Wij staan met plezier voor u klaar. We hopen dat u verder een aangename tijd heeft gehad in Leuven.

Heel graag tot een volgende keer.

Hartelijke groet,

ChloƩ, Operations Manager