Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
3 personen bekijken dit hotel
Booking.com
US$ 86
Aanbieding bekijken
Gratis annuleren tot 21/08/22
Expedia.com
US$ 87
Aanbieding bekijken
Gratis annuleren tot 21/08/22
getaroom.com
US$ 84
Aanbieding bekijken
Hotels.comUS$ 87
Radissonhotels.comUS$ 89
Trip.comUS$ 91
alle 17 aanbiedingen bekijken
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
De prijzen worden geleverd door onze partners en geven de prijs per nacht weer, inclusief alle belastingen en toeslagen die bekend zijn bij onze partners. Bekijk de website van onze partners voor meer informatie.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (1.724)
Beoordelingen filteren
1.724 resultaten
Waardering van reizigers
698
838
133
38
17
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
698
838
133
38
17
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
9 - 14 van 1.724 beoordelingen
Beoordeeld op 25 mei 2022

Aardig en behulpzaam personeel, goede en schone kamers.
Goed en uitgebreid ontbijt. Hotel ligt naast het treinstation. Kamers zijn goed geisoleerd en er is geen sprake van geluidsoverlast.
Bedden zijn prima (220 cm lang!)

Datum van verblijf: mei 2022
  • Reistype: Reisde voor zaken
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Bedank andrekroeze
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Hotel- cmanager, Owner van Park Inn by Radisson Leuven, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 30 mei 2022

Beste gast,
Hartelijk dank voor deze uitstekende score.

Het verheugt ons dat u genoten heeft van een leuk verblijf en dat het ontbijtbuffet u heeft gesmaakt.
Ons team bedankt u voor het compliment.

We kijken ernaar uit u opnieuw te mogen verwelkomen.

Met vriendelijke groeten,

Chloé, Operations Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 16 mei 2022

Ruimte restaurant was wat klein, zeker bij ontbijt was het druk. Verder was prijs kwaliteit goed. Personeel was vriendelijk en behulpzaam. De lokatie was goed vlak bij station. Parkeren is ook vlak in de buurt, maar wel duur. Kan mogelijk iets aan gedaan worden.

Datum van verblijf: mei 2022
  • Reistype: Reisde met familie
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Bedank 423rjlj
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Hotel- cmanager, Owner van Park Inn by Radisson Leuven, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 21 mei 2022

Beste gast,
Hartelijk bedankt voor uw feedback.

We zijn blij dat u kon genieten van een aangenaam verblijf in ons hotel en namens ons team willen we u bedanken voor uw compliment.

Een volgende keer ontvangen we u graag opnieuw.

Vriendelijke groeten,

Chloé, Operations Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 9 mei 2022

prima prijs / kwaliteit en verrassende locatie om de stad Leuven te ontdekken. Beetje lastig om aan te komen en te vertrekken ( geen parkeerplaats bij de deur) en parkeren is sowieso best prijzig. Gelukkig alternatieven op loopafstand.

Datum van verblijf: mei 2022
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Bedank joostindie
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Hotel- cmanager, Owner van Park Inn by Radisson Leuven, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 16 mei 2022

Beste gast,
We danken u voor uw fijne feedback.

Het verheugt ons dat u tevreden was over onze prijs-kwaliteitverhouding.
Zoals vermeld op onze website kunt u parkeren in de publieke parking onder het hotel. We hebben helaas geen invloed op de tarieven die gerekend worden in de dichtstbijzijnde openbare parkeergelegenheid.
We hopen dat u verder heeft genoten van uw bezoek aan Leuven.

We verwelkomen u een volgende keer graag weer.

Met vriendelijke groeten,

Chloé, Operations Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 22 april 2022

perfect hotel direct aan het station Leuven, en geen enkel geluidsoverlast van de treinen, ook direct aan het Martelarenplein en winkelstraat. personeel zeer gedienstig en vriendelijk, is onze 6de of 7de keer dat als we Leuven bezoeken ons hotel en ook de volgende keer.

Datum van verblijf: april 2022
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Bedank semadima1
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Hotel- cmanager, Owner van Park Inn by Radisson Leuven, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 25 april 2022

Beste gast,
Hartelijk dank voor deze uitmuntende score!

Het doet ons veel plezier te lezen dat jullie ons hotel zo aanprijzen. We zijn blij dat we jullie van dienst konden zijn met onze gunstige ligging en vriendelijke service.

We kijken ernaar uit jullie opnieuw te mogen verwelkomen.

Met vriendelijke groeten,

Chloé, Operations Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 19 april 2022

je voelt je zeer welkom door al het vriendelijke personeel. heel veel nationaliteiten.
topligging! naast station maar zeker geen geluidsoverlast.
het ontbijt verdient een extra pluspunt, super!
kamer op hoger gelegen verdiepen een aanrader, fantastisch uitzicht.

Datum van verblijf: april 2022
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Bedank an v
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Hotel- cmanager, Owner van Park Inn by Radisson Leuven, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 23 april 2022

Beste An,
Dank u voor uw mooie beoordeling.

Het doet ons plezier dat de kamer en het ontbijt aan uw verwachtingen voldeden.
Wat fijn ook dat u onze locatie als een pluspunt opgeeft en dat het bed comfortabel was.
Ons team bedankt u voor de mooie woorden.

Vriendelijke groeten en hopelijk tot gauw,

Chloé, Operations Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken