Erg geschikt hotel als je op zoek bent naar simpel. Schone kamers met minimale faciliteiten, maar de basis is op orde. Airco werkt goed en ligging is ook prima: je loopt zo onder het station door en het centrum in.Meer
- Gratis wifi
Minder weergevenBeste Ricardo
Bedankt voor uw positieve review! De tevredenheid van onze klanten is zeer belangrijk voor ons en we zijn dan ook erg blij te vernemen dat alles naar wens was. Hopelijk tot een volgende keer!
Vriendelijke groeten
Mrs MichĆØle DEPREZ, Hotel Manager
Het personeel stond ons niet netjes te woord en is zelfs politie voor ons gebeld omdat meneer Sjoerd ons niet te woord kon stond en ons ''bui'' was. Wij mochten van hem niet inchecken omdat hij dat zegt. De douchslang in een kamer was kapot wij hebben dit in de ochtend aangegeven en dit is niet gemaakt. Wij kregen te horen dat we maar in een andere kamer moeten douchen want mevrouw is geen Monteur. Mevrouw gaf dit aan omdat er meerder gasten aanwezig waren in het hotel die voor dezelfd bruiloft kwamen. Het is toch vrij frappant dat ik in een kamer moet gaan douchen van onbekende gasten.a ln de ochtend voor check out aan meneer Sjoerd gevraagd of een late checkout mogelijk is meneer was bezig met het ontbijt, hij wou niet stoppen met zijn werkzaamheden om ons te woord te staan. Meneer gaf weer aan dat hij ons Bui is en dat wij geen late check out krijgen omdat HIJ dat zegt, Super slecht personeel een training hospitality is zwaar nodig. Dit is wel een budget accomodatie maar service mag echt flink omhoog. Alles is opgenomen en er wordt zeker een mail gestuurd naar de manager van dit hotel
Goede prijs/kwaliteit. Eenvoudige kamer, met 1 minpuntje : douche in kamer. Wat onwennig als je op stap bent met 3 vriendinnen. Voor de rest wel apart toilet. Werkpuntje : de vloer was niet met nat gekuist, dat zou toch wel mogen gebeuren voor elk nieuw verblijf. Bedden lagen goed. Zeer vriendelijk personeel. Eenvoudig ontbijt, maar lekker. We komen zeker terug.
Goede prijsverhouding voor het aangeboden basis comfort. Kamers worden dagelijks proper gemaakt. Super locatie. We zijn als vriendengroep jaarlijkse klant en komen graag terug. Telkens vriendelijk personeel.
Mij lijkt het onderhoud van de gangen een werkpunt gezien het vast tapijt. Ik denk niet dat er is gestofzuigd tijdens mijn verblijf van vier dagen.De rest leek me OK maar men zou ook nog wanden die geschonden zijn in de gangen of de liftruimten kunnen herstellen.
Ivm een training had ik een verblijf voor 5 dagen nodig in Leuven. Omdat ik deze training op eigenkosten financierde viel de keuze op IBIS Budget Hotel. Dit is mij zeer goed bevallen. Aardig personeel en rustig hotel.