Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Beste, gastronomisch Sushi Restaurant in Leuven.”
Beoordeling van Deli Sushi

Deli Sushi
Een tafel reserveren
2
zo 12/7
20:00
OF
Bestel online
Geclassificeerd als nr. 206 van 452 Restaurants in Leuven
Gegevens restaurant
20 februari 2020 beoordeeld

Gastronomische Sushi met verrassende insteken en smaakcombinatie. Zoek je naar "is iets anders, maar toch superlekker", qua sushi dan is dit het juiste adres. Qua kwaliteit en originaliteit, veruit de beste in Leuven. Dat alles voor een zeer correcte prijs, voor de kwaliteit.

Datum van bezoek: februari 2020
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank DieterM227
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (10)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal

2 - 6 van 10 beoordelingen

4 januari 2020 beoordeeld

Heel originele & lekkere soorten sushi bij de boot deluxe. Heerlijke thaise keuken (ook voor de kids). Supervriendelijke bediening!
Gezellig kader! Je wordt hier echt in de watten gelegd!
Een echte aanrader!

Datum van bezoek: januari 2020
Bedank Jjkkstr
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
16 november 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

We hebben deze middag het gewone lunchke v 12 euro genomen en bijzonder lekker gegeten. Verfijnd, gerechten goed afwisselend maar bij elkaar passend. Top prijs kwaliteit

Datum van bezoek: november 2019
Bedank BrusselsKetje
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
14 oktober 2019 beoordeeld

Één ongelooflijke ondenking van smaken en combinaties... De perfecte oosterse verfijning en zeer vriendelijke bediening die de nodige uitleg verschaft

Datum van bezoek: oktober 2019
Bedank Wekke0405
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
10 oktober 2019 beoordeeld

Bij Deli sushi hebben wij heerlijk en gevarieerd gegeten. Deze sushi is uniek in de muntstraat. De fijne en vlotte bediening maakt het helemaal af.

Datum van bezoek: oktober 2019
Bedank Olly C
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Deli Sushi bekeken, bekeken ook

 
Leuven, Vlaams-Brabant
Leuven, Vlaams-Brabant
 

In Deli Sushi geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding