Een eerste zaak is dat je goed moet opletten om het appartement te vinden. Je moet onder een poort door (langs Fonduehuisje) om dan via een binnenplein uiteindelijk aan de ingang te komen. Amper verlicht, gelukkig floepte er een of andere lamp aan van het restaurant zodat we toch iets zagen.
Via een code konden we binnen, vervolgens een tweede code ingeven in een brandkast waar we de sleutels van het appartement konden uithalen. Kennelijk heeft men veel vertrouwen in de huurders want er lagen nog een stuk op 6 andere enveloppes met sleutels....
We boekten appartement 3, gelijkvloers, voor 4 personen. Dit appartement is zeer ruim, bemeubeld doch door de grootte leek het alsof het toch half leegstond. Merkwaardig genoeg was er maar 1 verwarmingsradiator wat maakte dat het er niet echt heel warm werd.
Jammer genoeg waren er wel wat storende gebreken: de voordeur klemde en kon enkel open en dicht met ontzettend veel lawaai. De afvoer van de douche is verstopt, de douchebak staat direct vol water. Douchen in stukjes. Echt proper was het helaas ook niet met o.a. schimmel in de douche.
Het meest vervelende waren echter de dichtslaande deuren in de inkomhal waarvan het lawaai doordrong tot in de kamer.
Een goede prijs, maar toch geen tweede keer.