“Wat een burger!!”

Tijd en boterhammen
Geclassificeerd als nr. 12 van 285 Restaurants in Sint-Niklaas
Prijsklasse: € 5 - € 18
Keukens: Belgisch
Beschrijving: Een eerlijke en verse keuken. De kaart biedt een grote variatie aan gerechten zoals salades, verschillende verse hamburgers, diverse croques, wraps, pasta's, getoaste boterhammen met diverse toppings,tapas, desserten ,...en wisselende suggesties. Ook vegetariërs vinden hier hun gading. Bovendien serveren wij ook glutenvrije gerechten. Op donderdag en zondag kan u hier terecht voor verschillende ontbijtformules.
28 augustus 2024 beoordeeld via mobiele applicatie

Met een goede vriendin iets gaan eten. We namen elk een hamburger. Ze zijn heel lekker, maar niet zo makkelijk op te eten. Zeker eens de moeite moest je in de buurt zijn. Lief en vriendelijk personeel

Datum van bezoek: augustus 2024

19 augustus 2024 beoordeeld

Fijn plekje in een leuk straatje. Twee keer geweest in onze vakantie. Samen met onze 1 jarige dochter. Ze waren heel lief voor haar en bereid om mee te denken zodat ook zij fijn kan eten en drinken.
Een compacte kaart, waardoor alles vers aangeboden wordt. De smaken paste heel goed bij elkaar. Erg lekker gegeten.
We zouden dit restaurant zeker aanraken!

Datum van bezoek: augustus 2024
    • Sfeer
23 april 2022 beoordeeld

Op doorreis naar Gent hier geluncht. Buiten goot het van de regen binnen brandde een kachel. Moderne kunst aan de muur. Boterhammen duurde even maar waren heerlijk, wel jammer dat we op het eind van de lunch waren zodat veel al was uitverkocht. Maar goede prijs-kwaliteit.

Datum van bezoek: februari 2022
26 januari 2022 beoordeeld

Beperkte kaart, maar aangeboden gerechten zijn lekker. De bediening is vriendelijk en gastvrij. Het interieur is gezellig ingericht met houten elementen. Ik kom altijd met veel plezier naar Tijd en boterhammen.

Datum van bezoek: juni 2021
13 juli 2021 beoordeeld

Voor dit restaurant in een grootstad heb je al snel een wachtlijst, salades en burgers met een heerlijke twist, uitgebalanceerde smaken, WOW , salades en burgers op een heel hoog smaaklevel.
Absoluut te volgen!!!

Datum van bezoek: juli 2021

Reizigers die Tijd en boterhammen bekeken, bekeken ook

Sint-Niklaas, Oost-Vlaanderen

In Tijd en boterhammen geweest? Deel je ervaringen!