Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Heerlijke boterhammen”
Beoordeling van Tijd en boterhammen

Tijd en boterhammen
Geclassificeerd als nr. 13 van 285 Restaurants in Sint-Niklaas
Prijsklasse: € 5 - € 18
Keukens: Belgisch
Beschrijving: Een eerlijke en verse keuken. De kaart biedt een grote variatie aan gerechten zoals salades, verschillende verse hamburgers, diverse croques, wraps, pasta's, getoaste boterhammen met diverse toppings,tapas, desserten ,...en wisselende suggesties. Ook vegetariërs vinden hier hun gading. Bovendien serveren wij ook glutenvrije gerechten. Op donderdag en zondag kan u hier terecht voor verschillende ontbijtformules.
Gegevens restaurant
Beschrijving: Een eerlijke en verse keuken. De kaart biedt een grote variatie aan gerechten zoals salades, verschillende verse hamburgers, diverse croques, wraps, pasta's, getoaste boterhammen met diverse toppings,tapas, desserten ,...en wisselende suggesties. Ook vegetariërs vinden hier hun gading. Bovendien serveren wij ook glutenvrije gerechten. Op donderdag en zondag kan u hier terecht voor verschillende ontbijtformules.
23 april 2022 beoordeeld

Op doorreis naar Gent hier geluncht. Buiten goot het van de regen binnen brandde een kachel. Moderne kunst aan de muur. Boterhammen duurde even maar waren heerlijk, wel jammer dat we op het eind van de lunch waren zodat veel al was uitverkocht. Maar goede prijs-kwaliteit.

Datum van bezoek: februari 2022
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank annemtravelstories
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordelingen (65)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

1 - 5 van 65 beoordelingen

26 januari 2022 beoordeeld

Beperkte kaart, maar aangeboden gerechten zijn lekker. De bediening is vriendelijk en gastvrij. Het interieur is gezellig ingericht met houten elementen. Ik kom altijd met veel plezier naar Tijd en boterhammen.

Datum van bezoek: juni 2021
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank lisev424
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
13 juli 2021 beoordeeld

Voor dit restaurant in een grootstad heb je al snel een wachtlijst, salades en burgers met een heerlijke twist, uitgebalanceerde smaken, WOW , salades en burgers op een heel hoog smaaklevel.
Absoluut te volgen!!!

Datum van bezoek: juli 2021
Bedank tom g
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
2 juli 2021 beoordeeld

Klein maar gezellig restaurent met vriendelijke bediening. De kaart is niet uitgebreid maar alles is uiterst vers en lekker.
Jammer dat je er niet altijd terecht kan, op tijd reserveren is wel nodig.

Datum van bezoek: juli 2021
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank 634machteldd
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
7 maart 2020 beoordeeld

Gezellige sfeer en mooi pand maar kleine kaart en erg aan de prijs.
Daarom hadden wij alleen de portugese hapjes genomen. Deze waren wel heerlijk!

Datum van bezoek: maart 2020
Bedank Donnakb75
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.

Reizigers die Tijd en boterhammen bekeken, bekeken ook

Sint-Niklaas, Oost-Vlaanderen
Sint-Niklaas, Oost-Vlaanderen
 
Sint-Niklaas, Oost-Vlaanderen
 

In Tijd en boterhammen geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding
Omzet beïnvloedt de ervaringen die worden uitgelicht op deze pagina. Lees hier meer informatie.
© 2024 Tripadvisor LLC Alle rechten voorbehouden.

Deze versie van onze website is gericht aan mensen die spreken in . Als je een inwoner bent van een ander land of andere regio, selecteer de juiste versie van Tripadvisor voor jouw land of regio in het vervolgkeuzemenu.