Vandaag geopend: 10:00 - 22:00
Hoogtepunten uit beoordelingen
Heel leuke escaperoom

Heel leuke escaperoom, ook om als gezin te doen met tieners. Wij zijn er op tijd uit geraakt. Zit ... meer lezen

Beoordeeld op 23 juni 2024
ES E
Aanrader

heel leuke ervaring, suuuuuper vriendelijk onthaald door enthousiaste game host. heel proper ... meer lezen

Beoordeeld op 22 juni 2024
whva248
Brecht, België
Lees alle 9 beoordelingen

Beoordeeld op 29 december 2023

Absolute aanrader! Toffe kamers van gemakkelijk tot moeilijk met leuke opdrachten. Eveneens heel vriendelijke ontvangst en begeleiding. Of je tips wil krijgen bepaal je volledig zelf.

Datum van activiteit: december 2023
lockedupsintniklaas, Eigenaar van Escape Room Sint-niklaas - Locked Up, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 11 januari 2024

Bedankt voor uw review! We zijn blij dat u ervan genoten heeft. Momenteel zijn we volop bezig met de opbouw van onze tweede escape game die binnenkort onthuld zal worden; we zien u dan ook graag terugkomen. Houdt onze sociale media in de gaten voor de exacte datum. Tot dan!