Escape Room Vlaanderen in Sint-Niklaas nabij Antwerpen
Vandaag geopend: 10:00 - 23:00
Hoogtepunten uit beoordelingen
Een zeer leuke teambuilding

Het was onze eerste escape room dus we kunnen niet vergelijken maar...het was heel erg leuk! Soms ... meer lezen

1 week geleden beoordeeld
Excursion36075940897
Beste Teambuilding

Leuke kamer , met leuke elementen. Het thema (the joker) komt tot zijn recht. Vriendelijk ... meer lezen

4 weken geleden beoordeeld
GoPlaces23258243582
Lees alle 23 beoordelingen

Beoordeeld op 3 maart 2020

Mooi verzorgde escape room. Alle ‘mechaniekjes’ werkten, tof thema en leuke inkleding. Voor herhaling vatbaar

Datum van activiteit: februari 2020
Beoordeeld op 8 januari 2020

Joker's spelkamer genomen, samen met een aantal kids
Wel eerder een aanrader voor kinderen die kunnen lezen - vanaf 1ste leerjaar of hoger, heel leuk om in groep te doen.
Ook haalbare opdracht; Parking vlakbij op de grote markt

Datum van activiteit: december 2019
Beoordeeld op 6 december 2019

Heel leuk dat je met een grotere groep kon spelen. We hebben er allemaal van genoten en bekomen nu van de spanning ;)

Datum van activiteit: december 2019
Beoordeeld op 18 november 2019

Het was een aangename en moeilijkere uitdaging. Zeer tevreden en we hopen dat de derde escaperoom er snel zal zijn! Dan komen we zeker terug!

Datum van activiteit: november 2019
Beoordeeld op 10 oktober 2019

We hebben een zeer leuke namiddag gehad. De escape room zag er zeer goed uit - Escape Room Vlaanderen is dé place to be. Proficiat!

Datum van activiteit: oktober 2019