Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Neem contact op met de accommodatie voor beschikbaarheid.
Er zijn nog vergelijkbare hotels beschikbaar.
Alles weergeven
Nancy C
Sint-Niklaas, België

Best tevreden

4,0 van 5 bollen21 jun 2017 beoordeeld
Goed ontvangen en geholpen geweest . Bij reservatie kon ik niet een twin kamer vragen maar dat werd bij aankomst direct voor gezorgd en ook veranderd bij de reservatie voor komend weekend. Ook toen ik het komende weekend wou verlengen met een dag, werd dat direct voor me geregeld.
Datum van verblijf: juni 2017
Kamertip: Wat meer ruimte, zodat de 2 enkel bedden wat verder uit elkaar kunnen staan of geen hoofdbord...
Reistype: Bezocht met vrienden
4,0 van 5 bollenPrijs/kwaliteit
4,0 van 5 bollenKamers
4,0 van 5 bollenLocatie
5,0 van 5 bollenHygiëne
5,0 van 5 bollenService
4,0 van 5 bollenSlaapkwaliteit
Beoordeling verzameld in samenwerking met Ibis Hotels
Is er een probleem met deze beoordeling?
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een individuele bijdrager en niet die van Tripadvisor LLC zelf. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Hotel-cmanager, Directeur général van Ibis Sint Niklaas Centrum, reageerde op deze beoordeling
Gereageerd 23 jun 2017
Beste Nancy, Bedankt voor je zeer positieve recensie van het Ibis Sint Niklaas Centrum hotel.
Het verheugt ons dat je het naar je zin hebt gehad in ons hotel en we waarderen het zeer dat je de gastvrijheid en behulpzaamheid van onze medewerkers benadrukt. Vriendelijk dank voor je suggestie, we nemen er akte van en zullen kijken hoe we onze service verder kunnen verbeteren.
We hopen je spoedig weer in ons hotel te mogen ontvangen. Met vriendelijke groet,
Debbie DE CLERCK, General manager
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet de mening van Tripadvisor LLC of haar partners.
Er wordt bij de vermelding van boekingsaanbiedingen voor elke accommodatie rekening gehouden met de compensatie die onze partners aan ons betalen. De weergegeven prijzen zijn mogelijk voor verschillende kamertypes. De weergegeven prijzen zijn de laagst beschikbare opties die overeenkomen met het goedkoopste beschikbare kamertype dat onze partners op het moment van de zoekopdracht van de gebruiker hebben verstrekt.
Hotels in de buurt
Word beloond met One Key
  • Booking.com
  • ZenHotels.com
    € 116
  • Hotels.com
0.5 km van Ibis Sint Niklaas Centrum
Gratis wifi
Facade
Word beloond met One Key
  • Booking.com
  • ZenHotels.com
    € 84
  • Hotels.com
1.4 km van Ibis Sint Niklaas Centrum
Gratis wifi
Gratis parkeren
Garden view.
  • Agoda.com
  • Vio.com
5.6 km van Ibis Sint Niklaas Centrum
Word beloond met One Key
  • Hotels.com
  • ZenHotels.com
    € 59
  • Booking.com
0.3 km van Ibis Sint Niklaas Centrum
Gratis wifi
Telefoonnummer 0484/64.77.60 of 03/369.
  • Priceline
2.5 km van Ibis Sint Niklaas Centrum
Gratis wifi
Gratis parkeren
  • StayForLong
23.4 km van Ibis Sint Niklaas Centrum
Exterior view
€ 80
  • Expedia.com
  • Booking.com
  • Hotels.com
0.0 km van Ibis Sint Niklaas Centrum
Gratis wifi
Restaurant
Word beloond met One Key
  • Hotels.com
  • ZenHotels.com
    € 64
  • Booking.com
0.8 km van Ibis Sint Niklaas Centrum
Gratis wifi
Restaurant
De historische koolputten site werd volledig herbouwd .
Het voormalig kolenbedrijf aan de Durme is nu
de toeristische trekpleister gelegen aan de mirabrug.
De Koolputten bestaat uit een culinair restaurant, een b&b een feestzaal en een expo.
Word beloond met One Key
  • Hotels.com
  • ZenHotels.com
    € 150
  • eDreams
6.5 km van Ibis Sint Niklaas Centrum
Gratis wifi
Gratis parkeren
Word beloond met One Key
  • Booking.com
  • ZenHotels.com
    € 101
  • Hotels.com
7.1 km van Ibis Sint Niklaas Centrum
Gratis wifi
Gratis parkeren
Meer hotels in Sint-Niklaas bekijken
Beoordelingen (328)
Beoordelingen filteren
328 resultaten
Waardering van reizigers
96
152
65
9
6
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
96
152
65
9
6
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
38 - 43 van 328 beoordelingen
Beoordeeld op 21 mei 2017

Zeer goed gelegen hotel, vlak bij de Grote Markt. Rustige kamer, ofschoon aan de straatkant (blijkbaar dus goed geïsoleerd). Net, maar basic. Goed ontbijt (ofschoon de broodjes wel verser mochten zijn). Zeer vriendelijk personeel.

Datum van verblijf: mei 2017
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Kamers
    • Service
Bedank dhonorez
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Hotel-cmanager, Directeur général van Ibis Sint Niklaas Centrum, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 24 mei 2017

Beste gast, Leuk dat u de tijd nam om uw verblijf te beoordelen.
Het is een plezier te lezen dat u genoten hebt van uw verblijf. Wij zullen met plezier uw aangename woorden delen met onze medewerkers. Wat de broodjes betreft: deze worden elke nacht vers gebakken. Wij zullen dan ook nakijken hoezo deze niet helemaal vers smaakten. Waarvoor onze excuses.
Met hartelijke dank en de beste groeten,
Debbie DE CLERCK, General manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 17 mei 2017

Datum van verblijf: mei 2017
  • Reistype: Reisde voor zaken
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met Accorhotels.com
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een individuele reiziger en niet die van Tripadvisor LLC of een van haar partners. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Hotel-cmanager, Directeur général van Ibis Sint Niklaas Centrum, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 21 mei 2017

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC of haar partners.
Beoordeeld op 10 mei 2017 via mobiele applicatie

Prima receptie met vriendelijke bediening, rustig hotel dicht bij Antwerpen met professionele afhandeling. De online check in is super, alles geregeld en betaald, zonder gedoe op de laatste ochtend. Kom zeker terug

Datum van verblijf: april 2017
Reistype: Reisde voor zaken
Bedank 451dariusc
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Hotel-cmanager, Directeur général van Ibis Sint Niklaas Centrum, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 15 mei 2017

Dag Darius, dank u voor uw vriendelijke woorden.
Het is zeer leuk om te lezen dat u genoten hebt van onze service en de behulpzaamheid van onze medewerkers. Alsook dat u genoten hebt van de rustige locatie.
We hopen u spoedig weer te mogen verwelkomen,
Debbie DE CLERCK, General manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 4 mei 2017

Proper hotel met zeer goede bedden en kussen, echter brasseriekaart om iets te drinken veel te duur, als ze dat iets goedkoper zouden maken, blijven er misschien meer mensen nog iets drinken aan de bar.

Datum van verblijf: mei 2017
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met Accorhotels.com
Bedank I9065WVmarioc
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Hotel-cmanager, Directeur général van Ibis Sint Niklaas Centrum, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 15 mei 2017

Beste gast, Het doet ons plezier dat je tevreden was van je overnachting.
We vinden het zeer fijn dat u had genoten van een goede nachtrust bij ons. Dank u dat u de behulpzaamheid van ons schoonmaakteam waardeert, ik zal met volle genot deze waardering doorgeven aan onze medewerkers. De prijzen van onze brasseriekaart variëren van 2,80€ voor een frisdrank, een biertje vanaf 2,90€ en wijn vanaf 4€.
Nogmaals bedankt. We hopen je snel weer te zien
Debbie DE CLERCK, General manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 20 januari 2017

Kamertip: Een waterkoker om een tas koffie te zetten hebben wij wel gemist op de kamer.
Datum van verblijf: januari 2017
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met Ibis Hotels
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een individuele reiziger en niet die van Tripadvisor LLC of een van haar partners. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Meer beoordelingen bekijken