“Gewoon super ”

Domestica
Geclassificeerd als nr. 86 van 1.553 Restaurants in Gent
Prijsklasse: € 15 - € 92
Keukens: Frans
Meer informatie over het restaurant
Geschikt voor: Zakelijke bijeenkomsten, Romantisch, Lokale keuken
Dineropties: Na sluitingstijd, Reserveringen
25 augustus 2023 beoordeeld

Zeeeeeeeer lekker gegeten , komen zeker nog terug. 👏👏👏👏
Alles was super lekker van voorgerecht tot en met de Koffie.

Datum van bezoek: augustus 2023
    • Sfeer

1 juni 2023 beoordeeld via mobiele applicatie

Zeer lekkere lunch gegeten met vriendin, heel smaakvol interieur , oogt zeer sjiek, maar de lunch was de 38€ zeker waard. Vanwege het zalig weertje op 1 juni konden we in de tuin lunchen. Lekkere champagne, oesters en rundscarpaccio en perfect gebakken lamsfilet met originele millefeuille van aardappelen, royale porties. Nadien ijskoffie ( koffie-ijs, eigenlijk) en verse sabayon. Een goed adres!

Datum van bezoek: juni 2023
30 juni 2022 beoordeeld

Wie van pompeuse barok inrichting houdt is het restaurant een treffer.
Een zeer klassieke keuken zonder originele touch.
Het is geen goedkoop restaurant, maar wat men eet in dit restaurant, eet men ook in een brasserie.
Veel te duur voor een klassiek menu. A la carte is belachelijk duur.
De ober is beleefd, correct en afstandelijk.
Wat niet past, is dat "la patronne" met luide stem haar ongenoegen uit tegen haar ober omdat hij ons een verkeerde tafel had toegewezen.
M.a.w. camping service met een onbeschoft tintje.
Het restaurant lijkt chique, maar is verre van chique.

Datum van bezoek: juni 2022
15 april 2022 beoordeeld

Eten was opnieuw subliem, presentatie streling voor het oog, bediening top en ontvangst heel hartelijk. Niks dan lof voor de chef en zijn team. Ik kijk al uit naar het volgende avondje uit in dit restaurant!

Datum van bezoek: april 2022
Kurt_Ghent_Belgium, Marketing van Domestica, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 10 mei 2022

Dag Nathalie, bedankt voor jouw nieuw bezoek aan onze zaak en uiteraard ook voor de uitstekende review. daar doen we het voor! Tot binnenkort! Chef

Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van Tripadvisor LLC zelf.
18 november 2021 beoordeeld

Wij zijn van Brussel en vorige week gingen we naar dit prachtige restaurant na een wandeling op het lichtfestival. Dit restauarant is een echte aanrader !! Top !!! Een prachtig interieur, zeer lekker eten dat mooi gepresenteerd is op je bord, en een zeer vriendelijke bediening. Je voelt je er direct welkom. We gaan daar zeker terug ! Topavond.

Datum van bezoek: november 2021

Reizigers die Domestica bekeken, bekeken ook

Gent, Oost-Vlaanderen

In Domestica geweest? Deel je ervaringen!