“Subliem restaurant in Gent”
Beoordeling van Domestica

Domestica
Geclassificeerd als nr. 88 van 1.548 Restaurants in Gent
Prijsklasse: € 15 - € 94
Keukens: Frans
Meer informatie over het restaurant
Geschikt voor: Zakelijke bijeenkomsten, Lokale keuken, Romantisch
Dineropties: Na sluitingstijd, Reserveringen
26 augustus 2021 beoordeeld

Super lekker gegeten en vriendelijke bediening. Prijs/kwaliteit was dik in orde! We komen zeker nog (meermaals) terug! Ik raad deze zaak zeker aan.

26 augustus 2021 beoordeeld

Via een paar kennissen dit adresje doorgekregen en vorig weekend gereserveerd om eens te gaan eten.
Toen we aankwamen was het er gezellig druk en kregen we een tafel voor 2 met de glimlach aangewezen.
Eenmaal besteld kwam alles vlot door en stonden we nooit droog. De gastvrouw raadde ons ook enkele toegepaste wijnen per gerecht aan.
Wij hadden beiden de maandmenu voor augustus genomen (Sushibowl - Zesrib - Creatie van chocolade). Deze gerechten werden perfect bereid en waren zéér smaakvol.
Wij komen zeker nog eens terug als we in Gent moeten zijn!

19 augustus 2021 beoordeeld

Willen maar niet kunnen vat onze ervaring het best samen. De bediening, met name van de gastvrouw, is niet meteen vriendelijk te noemen. Wij hadden niet het gevoel heel welkom te zijn en voor de prijs mag het niveau van de service toch echt wel een stuk hoger liggen.
Het eten maakte de ervaring ook niet beter, de smaken waren doorgaans flauw en de combinaties van ingrediënten waren inspiratieloos. Taverne kwaliteit die zich profileert als hoogstaand culinair.
Wij hebben gekozen voor de menu aan 60 euro/pp waarvan enkel de zesrib echt in de smaak viel (enkel het vlees, de gratin en de "barbecuesaus" die mee op het bord lagen waren op z'n minst bedenkelijk).
De Bisque van grijze garnalen had, op de 10 garnaaltjes op de bodem van het bord na, niets te maken met grijze garnalen.
Het dessert, creatie van chocolade met pistache en framboos, was lekker zonder meer.
Kortom, wij hadden er meer van verwacht. De kans dat we hier opnieuw reserveren, met alle andere plekken die Gent op culinair vlak te bieden heeft, is zeer klein.

6 juli 2021 beoordeeld via mobiele applicatie

Geen verassende elementen - Sint Jakobs vruchten / King Krab / Kreeft of Eendeborst. Geen verassende bereidingen maar wel gewoon heel lekker. En tegen een Ok-prijs.

Datum van bezoek: juni 2021
Kurt_Ghent_Belgium, Marketing van Domestica, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 1 augustus 2021

Goedemiddag, bedankt voor de review. Blij dat je het eten lekker vond. Aan het verrassingselement moeten we dus nog even werken. Tot binnenkort!

1 februari 2021 beoordeeld

Fantastische ervaring met het afhaalmenu van dit restaurant. Werd bovendien thuis gebracht. De ingrediënten van goede kwaliteit en de bereiding was top. Een heel goede (voor)bereiding en uitleg waardoor na afwerking en opwarming thuis de gerechten heerlijk waren !! We hebben bij elke gang genoten. Bedankt ! Zo werd ons avondje met 2 toch nog subliem.

Datum van bezoek: december 2020
Kurt_Ghent_Belgium, Marketing van Domestica, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 13 februari 2021

Dank je wel om de tijd te nemen om een review te schrijven over onze Take Away! super blij met jouw complimenten en we kijken ernaar uit om jullie opnieuw te mogen verwennen met onze gerechten! Tot binnenkort

Reizigers die Domestica bekeken, bekeken ook

Gent, Oost-Vlaanderen

In Domestica geweest? Deel je ervaringen!