Willen maar niet kunnen vat onze ervaring het best samen. De bediening, met name van de gastvrouw, is niet meteen vriendelijk te noemen. Wij hadden niet het gevoel heel welkom te zijn en voor de prijs mag het niveau van de service toch echt wel een stuk hoger liggen.
Het eten maakte de ervaring ook niet beter, de smaken waren doorgaans flauw en de combinaties van ingrediënten waren inspiratieloos. Taverne kwaliteit die zich profileert als hoogstaand culinair.
Wij hebben gekozen voor de menu aan 60 euro/pp waarvan enkel de zesrib echt in de smaak viel (enkel het vlees, de gratin en de "barbecuesaus" die mee op het bord lagen waren op z'n minst bedenkelijk).
De Bisque van grijze garnalen had, op de 10 garnaaltjes op de bodem van het bord na, niets te maken met grijze garnalen.
Het dessert, creatie van chocolade met pistache en framboos, was lekker zonder meer.
Kortom, wij hadden er meer van verwacht. De kans dat we hier opnieuw reserveren, met alle andere plekken die Gent op culinair vlak te bieden heeft, is zeer klein.