Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Héél lekker. ”
Beoordeling van A Food Affair

A Food Affair
Geclassificeerd als nr. 26 van 1.569 Restaurants in Gent
Prijsklasse: € 40 - € 80
Dineropties: Na sluitingstijd, Reserveringen
Gegevens restaurant
Dineropties: Na sluitingstijd, Reserveringen
28 januari 2024 beoordeeld via mobiele applicatie

Niet voor niets gekozen tot beste Aziatische restaurant van het jaar, door Gault Millau. Menu 65€. Zéér vriendelijke bediening. Erg druk op zaterdagavond, of misschien altijd? In elk geval: je moet reserveren. En na 2u moet je de tafel vrijmaken voor de tweede shift. Je kan wel aan de toog blijven natafelen. Heerlijke Thaise keuken.
Menu op website.

Datum van bezoek: januari 2024
4  Bedank 64gigi
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Laurent Locquet, Eigenaar van A Food Affair, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 22 maart 2024
Google-vertaling

Dank u 64gigi !

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordelingen (271)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

2 - 6 van 271 beoordelingen

17 november 2023 beoordeeld

Zoek je een verfijnde Thais-Vietnamese keuken in centrum Gent? Dan weet je exact waar je moet zijn. Verse, smakelijke Vietnamese spring rolls met koriander, fijne Bouchot-mosselen op z’n Thais, heerlijke Thai beef salad van op houtskool gegrilde, bleu gebakken entrecôte en smaakvolle panang curry (een soort Thaise stoverij) van langzaam gestoofde Holstein rundernek in een geurige curry met verse kruiden, pindanootjes, kokos, rode chili, limoenblad, bimi, pickle van daikon en jasmijnrijst. Voor een uitgebreide recensie zie captaincritic . be

Datum van bezoek: november 2023
    • Prijs/kwaliteit
    • Sfeer
    • Service
    • Eten
2  Bedank CaptainCriticGent
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
9 november 2023 beoordeeld

Gisterenavond toch nog een leuk tafeltje weten te bemachtigen terwijl het online volgeboekt was. Erg aardig! Dus vooraf een heerlijk gin-tonic en een pracht Negroni. Als voorgerecht heerlijke nems en loempiaatjes. Als hoofdgerecht ribeye die we achteraf best hadden kunnen delen gezien de grootte en een prachtige rode curry met gegrilde hoevekip. Alles is hier lekker , maar die kip sprong eruit. Toe gekarameliseerde appelstukjes met vanilleijs en een creme brulee. Erg aardige en enthousiaste mensen hier. Leuke zaak en relaxt publiek. Dankuwel.

Datum van bezoek: november 2023
    • Prijs/kwaliteit
    • Sfeer
    • Service
    • Eten
3  Bedank Jos S
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
28 september 2023 beoordeeld via mobiele applicatie

Hele lekkere, verfijnde keuken.
Zeker een aanrader. Gezellig om te zitten en vlotte bediening. Wij namen een bite, voorgerecht en hoofdgerecht.

Datum van bezoek: september 2023
2  Bedank 341evelinev
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
24 augustus 2023 beoordeeld via mobiele applicatie

Super lekker gegeten in dit bijzondere restaurantje! Hele eigen smaken, werkelijk een explosie op de tong. (maar niet pittig) Hele fijne, vrolijke bediening en een chef die zelf vanuit de keuken gerechtjes komt brengen wat het allemaal heel persoonlijk maakt. Leuk ingericht!

Datum van bezoek: augustus 2023
2  Bedank mariskav785
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.

Reizigers die A Food Affair bekeken, bekeken ook

 
Gent, Oost-Vlaanderen
 

In A Food Affair geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding
Omzet beïnvloedt de ervaringen die worden uitgelicht op deze pagina. Lees hier meer informatie.