Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Gezellig druk”
Beoordeling van Athene

Athene
Geclassificeerd als nr. 155 van 1.018 Restaurants in Gent
Keukens: Grieks
Dineropties: Na sluitingstijd, Reserveringen
Gegevens restaurant
Dineropties: Na sluitingstijd, Reserveringen
30 december 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

We gingen op zaterdagavond. Het was er gezellig druk. Het eten was lekker: mixed vis, scampi diabolique en twee kindermenu's. Goede prijs/kwaliteitverhouding. Vriendelijke bediening. Als afsluiter kregen we nog een digestief van het huis.

Datum van bezoek: december 2017
Bedank motjevlb
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (124)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

16 - 20 van 124 beoordelingen

22 december 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Steeds weer worden we vriendelijk behandelt.
Heel gezellig restaurantje. De betere in gent.
Eten altijd lekker en verzorgd.
Aanrader

Datum van bezoek: november 2017
Bedank Tom P
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
7 november 2017 beoordeeld

Wij namen de Mezze als hoofdgerecht, zo proef je verschillende dingen van de Griekse keuken.
Aangename en vlotte bediening.
Zeker aanrader als je fan bent van Griekse eten :)

Datum van bezoek: november 2017
Bedank Hannevo
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
2 november 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Erg lekker en veel eten voor weinig geld. Prima service. Kijken goed wanneer ze iets kunnen doen. Er soms wel weinig op de kaart, maar goed te doen. Miste souvlaki bijvoorbeeld.

Datum van bezoek: november 2017
1  Bedank JamieAppel
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
30 oktober 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Super lekker zeer joviale kelner rustig in de kleine zaal achterin. Mezze en calamares uitstekend. Gezellig

Datum van bezoek: oktober 2017
Bedank katlien l
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Athene bekeken, bekeken ook

Gent, Oost-Vlaanderen
Gent, Oost-Vlaanderen
 
Gent, Oost-Vlaanderen
Gent, Oost-Vlaanderen
 
Gent, Oost-Vlaanderen
Gent, Oost-Vlaanderen
 

In Athene geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding