Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Streling voor de tong”
Beoordeling van Allegro Moderato Restaurant

Allegro Moderato Restaurant
Geclassificeerd als nr. 25 van 1.569 Restaurants in Gent
Keukens: Frans
Dineropties: Na sluitingstijd, Reserveringen
Gegevens restaurant
Dineropties: Na sluitingstijd, Reserveringen
26 februari 2024 beoordeeld

Een smaakbom, gewoon wauw! Vriendelijke bediening en mooi kader. Één opmerking, zou het kunnen dat er een andere chef in de keuken staat, niet zoals vermeld op de website?

Datum van bezoek: februari 2024
    • Prijs/kwaliteit
    • Sfeer
    • Service
    • Eten
Bedank Thasafan
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordelingen (729)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

1 - 5 van 729 beoordelingen

12 januari 2024 beoordeeld

Een restaurant die charme en audentiviteit uitstraalt.
De lunch kon ons bekoren en de bediening was super.
Een restaurant waar je telkens wil terugkomen en waar je altijd met glimlach buitengaat.

Datum van bezoek: januari 2024
    • Prijs/kwaliteit
    • Sfeer
    • Service
    • Eten
3  Bedank Nicole D
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
30 december 2023 beoordeeld via mobiele applicatie

We waren hier met buitenlandse vrienden. Het restaurant is gelegen in het hart van de kuip van Gent.
Gezellig restaurant dat een klassieke uitstraling heeft, zowel qua interieur als qua gerechten. Een verfijnde Franse keuken waar we kozen voor het menu met bijpassend wijnen.
Heel goede prijs/kwaliteit.
De bediening is vrij vlot.

Datum van bezoek: december 2023
2  Bedank MaKaDiTravellers
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
4 november 2023 beoordeeld

Opnieuw genoten van een superlekkere lunch in een authentiek en romantisch kader in hartje Gent, prachtig gelegen aan de Korenlei. Hier geen sprake van 'tourist trap', maar hoogstaande kwaliteit , een zeer vriendelijke bediening, en dit tegen een zeer aanvaardbare prijs. Zowel het voorgerecht (zalm) , hoofdschotel (bavette) als dessert waren echte pareltjes. Je vraagt je af waarom Allegro Moderato nog niet is opgenomen in Gault-Millau ! Dit is al jaren een vaste waarde in Gent, en het mooie kader is ideaal voor een romantisch diner (zelfs bij schemerlicht als gewenst) , maar evenzeer ook voor een businesslunch. Keep up the good work!!

Datum van bezoek: november 2023
    • Prijs/kwaliteit
    • Sfeer
    • Service
    • Eten
3  Bedank patrickwX5485QI
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
31 oktober 2023 beoordeeld

Opnieuw een aangename avond doorgebracht. Verfijnde keuken en culinaire ervaring en een bediening met gemeende vriendelijkheid. Hier komen we nog.

Datum van bezoek: oktober 2023
    • Prijs/kwaliteit
    • Sfeer
    • Service
    • Eten
3  Bedank Michel d
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.

Reizigers die Allegro Moderato Restaurant bekeken, bekeken ook

 
Gent, Oost-Vlaanderen
Gent, Oost-Vlaanderen
 

In Allegro Moderato Restaurant geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding
Omzet beïnvloedt de ervaringen die worden uitgelicht op deze pagina. Lees hier meer informatie.