Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Mooie ontdekking”
Beoordeling van 't Klaverblad

't Klaverblad
Geclassificeerd als nr. 8 van 1.093 Restaurants in Gent
Certificaat van uitmuntendheid
Keukens: Frans
Dineropties: Na sluitingstijd, Reserveringen
Gegevens restaurant
Dineropties: Na sluitingstijd, Reserveringen
27 november 2018 beoordeeld

Mooie ontdekking in Gent . Heel vriendelijke en vooral spontane bediening . Ontvangen met enkele heerlijke amuses en daarna een behoorlijk uit de kluiten gewassen filet pur, perfect gebakken , geserveerd gekregen . Genoten van deze mooie avond .

Datum van bezoek: november 2018
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank Dirk B
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (676)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

33 - 37 van 676 beoordelingen

5 november 2018 beoordeeld

Hier hebben mijn ouders en ik zeer lekker gegeten. We werden goed onthaald en ook de verdere bediening was top. Het eten was heel goed. Heel veel keuze op de wijnkaart. Hier was het gezellig tafelen! Alsook een heel lekkere sabayon. Hier komen wij zeker terug!

Datum van bezoek: november 2018
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank JamieBaeyens
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
31 oktober 2018 beoordeeld

Met 5 neven heel lekker gegeten in dit sfeervolle restaurant in hartje Gent.
Een prachtig sfeervolle setting.
Schitterende bediening ;-)

Datum van bezoek: oktober 2018
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
2  Bedank wimtheys
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
30 september 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Op aanraden van.... naar dit zaakje doorverwezen.
Wat een leuke zaak!!!
Super gezellig!
Super bediening!
En ook nog superlekker eten!
Je merkt onmiddellijk dat deze zaak voor deze mensen hun hobby/hun kindje is, en dit dan ook met heel veel plezier doen, met de nodige fijne humor!
Wij hebben echt genoten van een super leuke avond!
Wij bevelen jullie dus zeker aan met 5 verdiende sterren! En wij komen ook nog terug!

Groetjes van de limburgers en doe zo verder!!

Datum van bezoek: september 2018
2  Bedank KristofT54
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
27 september 2018 beoordeeld

Het eten volgde snel op elkaar en was matig,puree was helemaal niet warm.
Wel vriendelijke mensen.
Was eenmalig

Datum van bezoek: oktober 2017
Bedank vanessa V
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die 't Klaverblad bekeken, bekeken ook

Gent, Oost-Vlaanderen
Gent, Oost-Vlaanderen
 
Gent, Oost-Vlaanderen
 

In 't Klaverblad geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding