Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (2.289)
Beoordelingen filteren
2.289 resultaten
Waardering van reizigers
1.442
682
111
32
22
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
1.442
682
111
32
22
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
2 - 7 van 2.289 beoordelingen
Beoordeeld op 28 februari 2019 via mobiele applicatie

Vandaag bezochten wij het Marriott hotel. We werden fantastisch ontvangen door Hilde. Zelden mogen genieten van zo een vriendelijke, warme en enthousiaste bediening! Merci Hilde, jij maakte onze dag! Een echte aanrader!

Datum van verblijf: februari 2019
Reistype: Reisde met vrienden
Bedank Vdeceuninck
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
GhentMarriottHotel, Public Relations Manager van Ghent Marriott Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd 4 weken geleden

Beste Vdeceuninck,

Bedankt voor uweerlijke feedback over uw bezoek aan ons hotel. Ik zal uw complimenten delen met het team om hen te blijven inspireren en motiveren om uitzonderlijke klantenservice te leveren. Ik hoop u in de toekomst wederom te mogen verwelkomen.

Met vriendelijke groeten,
Kato Kuipers

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 14 januari 2019

De voorgevel doet niks vermoeden van het moderne hotel dat er achter schuilgaat.
De kamer was top,heel ruim en zeer netjes.
Het personeel was supervriendelijk en heel hulpvaardig.
De persoonlijke attentie werd heel erg geapprecieerd.
En Gent is altijd super, dus zeker voor herhaling vatbaar

Datum van verblijf: januari 2019
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Locatie
    • Hygiëne
    • Service
Bedank Nadya M
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
GhentMarriottHotel, Public Relations Manager van Ghent Marriott Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd 4 weken geleden

Beste Nadya,

Bedankt om te kiezen voor Ghent Marriott Hotel tijdens je verblijf in Gent en voor je eerlijke feedback. Aan de score die u ons gegeven hebt is te zien dat wij aan uw verwachtingen hebben kunnen voldoen. Ik zal uw feedback delen met het team om hen te blijven inspireren en motiveren om uitzonderlijke klantenservice te leveren. Ik hoop u in de toekomst wederom te mogen verwelkomen voor een volgend verblijf.

Met vriendelijke groeten,

Kato Kuipers

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 1 januari 2019

We waren 2 uur vroeger dan gepland maar geen enkel probleem om vroeger in te checken. Mooie kamers en vooral heel mooi, lekker en uitgebreid ontbijtbuffet.

En de locatie is natuurlijk schitterend tijdens de kerstmarkt in Gent :)

Datum van verblijf: december 2018
  • Reistype: Reisde met vrienden
    • Prijs/kwaliteit
    • Hygiëne
    • Service
Bedank Steven V
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
GhentMarriottHotel, Public Relations Manager van Ghent Marriott Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd 4 weken geleden

Beste Steven,

Bedankt om te kiezen voor Ghent Marriott, het doet me plezier om te lezen dat u genoten heeft van uw verblijf. Ik hoop u in de toekomst wederom te mogen verwelkomen voor een volgend verblijf.

Met vriendelijke groeten,

Kato Kuipers

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 31 december 2018 via mobiele applicatie

We hebben met ons gezinnetje twee nachten mogen verblijven en ook twee ochtenden mogen genieten van het overheerlijke ontbijt. Locatie perfect maar dat is overduidelijk. Parkeren kan direct onder het hotel en de kamers zijn meer dan prima. Bedden waren overigens erg comfortabel. Zeker een aanrader om hier te overnachten!

Datum van verblijf: december 2018
Reistype: Reisde met familie
Bedank Brettemans
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
GhentMarriottHotel, Public Relations Manager van Ghent Marriott Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd 4 weken geleden

Beste Brettemans,

Bedankt om voor Ghent Marriott te kiezen als verblijfplaats tijdens jullie uitstap in Gent. Het is steeds leuk om positieve feedback te ontvangen, we zullen die dan ook delen met heel ons team! We staan opnieuw voor u klaar tijdens jullie volgende verblijf in Gent.

Vriendelijke groeten,

Kato Kuipers

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 30 december 2018 via mobiele applicatie

Fijn, rustig hotel, ondanks dat het in Gent in deze periode superdruk is. Heerlijk bed, erg vriendelijke en fijne roomservice. Twee kleine minpuntjes: de parkeergarage bij het hotel was vol en de afstandsbediening van de tv bijna leeg. Maar dat mag de pret niet drukken. Dank!

Datum van verblijf: december 2018
Reistype: Reisde met een partner
Bedank 12martijnk
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
GhentMarriottHotel, Public Relations Manager van Ghent Marriott Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd 4 weken geleden

Beste Martijn,

Het doet me plezier om te lezen dat u genoten heeft van uw verblijf, bedankt om voor Ghent Marriott te kiezen. Ik hoop u in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen, deze keer met een bijna lege parking en volle batterijen in de afstandsbediening!

Vriendelijke groeten,
Kato Kuipers

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken