Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Subliem”
Beoordeling van Naturell

Naturell
Geclassificeerd als nr. 21 van 1.018 Restaurants in Gent
Certificaat van uitmuntendheid
Dineropties: Na sluitingstijd, Reserveringen
Gegevens restaurant
Dineropties: Na sluitingstijd, Reserveringen
5 mei 2018 beoordeeld

Trendy restaurant. Chef kok tovert met natuurlijke producten een combinatie van kleuren en een pallet van smaken. Gewoon fantastisch. Goede bediening met professionele uitleg over de gerechten. Dankzij het goede weer konden wij ook genieten van een reuze, leuk en rustig terras. Hier komen we zeker nog terug.

Datum van bezoek: mei 2018
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank veronique102017
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (349)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

18 - 22 van 350 beoordelingen

23 april 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Oog en smaakpapillen werden verwent. Steeds een ware belevenis bij Naturell, lekker , gezond en origineel!

Datum van bezoek: april 2018
Bedank Mamouke
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
22 april 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Heerlijk eten in een prachtige buitenomgeving. Zeer vriendelijke bediening. Prijs-kwaliteit zeker de moeite waard. Nog een tip: ga zeker voor de 4gangen lunch, zodat je niets mist van al dat heerlijks.

Datum van bezoek: april 2018
Bedank Isabelle D
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
21 april 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Normaal gezien ben ik niet van het principe om mij negatief uit te laten over een horecazaak, maar deze ervaring tart alle verbeelding...
Ik som graag even de feiten op:
- we hadden gereserveerd om 20u30 en kwamen aan op dit uur, de sommelier gaf ons de kaarten en zei meteen ‘we gaan er in vliegen gezien jullie aan de late kant zijn’.
- de wijn die ik wou drinken per glas, was niet voorradig.. daarna kwam de melding van de sommelier dat er niet echt iets anders deftig per glas beschikbaar was.
- om 20u30 gearriveerd, 7 gangen genoten en om 22u30 zat ik aan de koffie, rustig genieten was niet echt een optie
- aandacht voor details ontbreekt, er ligt bv een botermes op tafel, maar er staat geen boter

Los van de feiten, was het eten op zich zeker geen hoogvlieger. 20 euro per persoon extra betaald bovenop het menu voor een stukje ganzenlever zonder enige diepgang of frisheid.

Conclusie: onze rekening was 300 euro voor 2 personen en dit was het absoluut niet waard.

Datum van bezoek: april 2018
5  Bedank 476biekev
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
21 april 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

We werden gastvrij ontvangen en hadden hier een gezellige, leuke avond. Het betere werk in je bord en in je glas. Relatief duur maar toch nog correct.

Datum van bezoek: april 2018
1  Bedank EZRiderGhent
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Naturell bekeken, bekeken ook

 
Gent, Oost-Vlaanderen
 
Gent, Oost-Vlaanderen
Gent, Oost-Vlaanderen
 

In Naturell geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding