Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laagste prijzen voor je verblijf
Booking.com
US$ 120
Priceline
US$ 120
Go to your Happy Price
ZenHotels.com
US$ 115
Expedia.comUS$ 121
StayForLong
Hotels.comUS$ 121
alle 15 aanbiedingen bekijken
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
De prijzen worden geleverd door onze partners en geven de prijs per nacht weer, inclusief alle belastingen en toeslagen die bekend zijn bij onze partners. Bekijk de website van onze partners voor meer informatie.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (821)
Beoordelingen filteren
821 resultaten
Waardering van reizigers
627
167
20
7
0
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
627
167
20
7
0
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
1 - 6 van 821 beoordelingen
Beoordeeld op 18 juni 2022 via mobiele applicatie

Wij hebben erg genoten van ons nachtje weg in het Carlton hotel. Zeer vriendelijke eigenaren en een top ontbijt met alles wat je wenst. Mooie kamer. Stukje lopen tot centrum, door het park. Aan te bevelen.

Datum van verblijf: juni 2022
Reistype: Reisde met vrienden
Bedank alindad2016
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 5 mei 2022

Alles gewoon uitstekend: vriendelijk, gedreven, behulpzaam en joviaal personeel dat je met de glimlach te woord staat en zorgt voor een onbezorgd verblijf.
Uitermate verzorgde, ruime kamers waar geen geluid je stoort.
Prima ontbijt waar je geen voorbereide en warm gehouden eieren, spek, ... op het buffet vindt maar waar men op het moment zelf het gewenste klaar maakt en bedient. Top service! Top verblijf.

Datum van verblijf: mei 2022
    • Locatie
    • Kamers
    • Service
Bedank Venture314173
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Hotel- cmanager, Owner van Hotel Carlton, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 15 maart 2023

Hallo daar!
Leuk dat je een beoordeling plaatste.

Bedankt voor de mooie woorden en hopelijk mogen we je snel terug verwelkomen!

Groetjes van het hele team,


Carlton hotel team

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 17 april 2022 via mobiele applicatie

Bij binnenkomst zeer vriendelijk geholpen door receptioniste. Ze gaf goed uitleg over allerhande zaken. Bij het uitchecken wederom zeer vriendelijk geholpen door heer achter de receptie. Kamer was zeer ruim en goed schoongemaakt. Tram om de hoek en het St Pieters station op loopafstand.
Goede bereikbaarheid naar Flanders Expo.
Deze locatie is echt een aanrader!

Datum van verblijf: april 2022
Reistype: Reisde met vrienden
Bedank Claudia14_S
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Hotel- cmanager, Owner van Hotel Carlton, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 15 maart 2023

Beste Claudia,
Bedankt voor je beoordeling.

Het doet ons erg veel plezier om dit te lezen. En ik ga je leuke feedback zeker delen met mijn collega's.

Hopelijk zien we je terug bij een eventueel volgend verblijf in Gent.

Met vriendelijke groeten,


Carlton hotel team

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 30 oktober 2021 via mobiele applicatie

We hadden een zeer ruime kamer, alles in orde. Gezellig, vriendelijk onthaal. Heel lekker plus ontbijt! Vers sinaasappelsap, eitjes met spek, boontjes…verfijnd. Heel blij dat we hier kwamen!
Vlakbij station en tramlijnen. Heel erg genoten van ons verblijf!

Datum van verblijf: oktober 2021
Reistype: Reisde met een partner
1  Bedank sarahd905
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 21 december 2020

We verbleven twee nachten met ons vrolijk nieuw-samengesteld gezin in het Carlton hotel, in twee driepersoonskamers (met in eentje een vierde bed bijgezet). De communicatie op voorhand was vlot en heel vriendelijk. De ontvangst was ook heel warm en hartelijk. De kamers waren net en groot en het sanitair ook prima en heel proper.
De grootste verrassing was het ontbijt. We hebben al wat rampzalige Corona-ontbijt-boxen gezien in hotels afgelopen zomer, dus we waren al enthousiast over het uitgebreid invulformulier dat we de avond ervoor kregen, met croissants, broodjes, 4 soorten eitjes, worstjes, kaasschoteltje, fruit, vruchtensap, chocomelk en zelfs poffertjes! We mochten zelfs kiezen hoe laat we dit op onze kamer wilden laten brengen. Door de grote variatie was er voor groot en klein wel genoeg lekkers.
In de ochtend werden we nog meer verrast: het appelsiensap was vers geperst, de fruitsla was vers en heel gevarieerd (zelfs framboosjes, passievrucht enz) en de chocomelk was gemaakt met echte chocolade. Ook de poffertjes waren zelf bereid en overheerlijk. Wat een zalig begin van de dag! Dankjewel aan het personeel! Jullie hebben onze kerstvakantie goedgemaakt!

Datum van verblijf: december 2020
Reistype: Reisde met familie
1  Bedank Elskkk
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Meer beoordelingen bekijken