Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laagste prijzen voor je verblijf
Booking.com
€ 111
Expedia.com
€ 111
Word beloond met One Key
Hotels.com
€ 111
Word beloond met One Key
De prijzen worden geleverd door onze partners en geven de prijs per nacht weer, inclusief alle belastingen en toeslagen die bekend zijn bij onze partners. Bekijk de website van onze partners voor meer informatie.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (823)
Beoordelingen filteren
823 resultaten
Waardering van reizigers
628
168
20
7
0
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
628
168
20
7
0
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
6 - 11 van 823 beoordelingen
Beoordeeld op 20 augustus 2020 via mobiele applicatie

Wij hadden 1 overnachting in de deluxe suite kamer. Deze kamer was ruim, comfortabel en had een groot terras. De kamer beschikt over een open badkamer in de slaapkamer. Dit werd ons vooraf ook mee gedeeld. Enigste nadeel was dat er geen airco ter beschikking was maar er waren wel 2 ventilatoren beschikbaar.
Het personeel was héél erg vriendelijk en behulpzaam, niets was teveel om te vragen.. Ondanks de corona-toestand bood het hotel een ontbijtbuffet aan, hetgeen de dag voordien doorgegeven moest worden. Het ontbijt was zeer ruim, zeer lekker en mooi verzorgd. Zeer veel keuze.
Er was een parking ter beschikking tegen een zeer democratische prijs en overdekt.
Het hotel ligt op ongeveer 2 km wandelafstand van het centrum van Gent. Er is een aangename route om naartoe te wandelen. Toch rekenen op 25min om in het centrum te zijn voor diegenen die niet zo graag wandelen..

Wij hadden een zeer aangenaam verblijf en indien we terug naar Gent gaan is dit hotel zeker een aanrader!

Datum van verblijf: augustus 2020
Reistype: Reisde met vrienden
Bedank 490ellens
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 26 juli 2020 via mobiele applicatie

Mijn vriend en ik hadden een weekendje weg geboekt met zijn tweetjes. Ontzettend vriendelijk personeel. Het alternatief voor het ontbijtbuffet vonden wij heel geslaagd. Verse broodjes/koffie/fruit op aanvraag. Super goed geregeld. Kamers waren netjes en schoon. Wij hebben erg genoten :)

Datum van verblijf: juli 2020
Reistype: Reisde met een partner
Bedank Rosan B
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 18 januari 2020 via mobiele applicatie

Mooi kleinschalig hotel net iets buiten het centrum (loopafstand). Mooie kamers, hotel is modern maar warm ingericht.
Heel persoonlijk, hele vriendelijke medewerkers. En het ontbijt is echt een aanrader!

Datum van verblijf: januari 2020
Reistype: Reisde met een partner
Bedank 703evelinec
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 29 september 2019

We hadden een zeer geslaagd verblijf in Gent mede dank zij de assistentie vanuit het Carlton Hotel. 3 Sterren maar alles was er om je goed te voelen, zeker de vriendelijkheid en behulpzaamheid waren klasse. Super goed ontbijt "à la carte" voor eenheidsprijs. We hadden een rustige grote kamer, aan de badkamer is nog werk.
Parkeerplaats met laadmogelijkheid voor elektrische auto. Alles was aanwezig. We komen zeker nog terug. Bedankt.

Kamertip: Alle kamers zijn goed, deze aan de achterzijde zijn rustiger.
Datum van verblijf: september 2019
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Bedank ManuenEls
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 3 juli 2019

Wij raden het Carlton zeker aan iedereen aan! De gastheer is erg joviaal en vriendelijk. De kamer was erg proper, ruim en luxueus. De ligging van het hotel is ook uitstekend: niet ver van het centrum en vlakbij het station. Zeker een aanrader!

Datum van verblijf: juni 2019
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Slaapkwaliteit
    • Hygiëne
    • Service
Bedank ThibaudDesutter
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Meer beoordelingen bekijken