Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laagste prijzen voor je verblijf
Leg de laagste prijs van deze websites vast
StayForLong
PricelineUS$ 179
eDreamsUS$ 179
Agoda.comUS$ 179
Vio.comUS$ 179
Expedia.com
alle 12 aanbiedingen bekijken
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
De prijzen worden geleverd door onze partners en geven de prijs per nacht weer, inclusief alle belastingen en toeslagen die bekend zijn bij onze partners. Bekijk de website van onze partners voor meer informatie.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (1.583)
Beoordelingen filteren
1.583 resultaten
Waardering van reizigers
1.139
366
52
19
7
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
1.139
366
52
19
7
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
3 - 8 van 1.583 beoordelingen
Beoordeeld op 15 september 2023

Na bijna 15 jaar trouwe gast te zijn van dit hotel, wordt je op de ochtend van vertrek gebeld dat je kamer niet beschikbaar is. Als alternatief een ander hotel zonder zwembad aangeboden zonder enige compensatie.

Datum van verblijf: september 2023
Reistype: Reisde met een partner
Bedank berend b
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Hotel- cmanager, Owner van Hotel Harmony, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 25 september 2023

Beste gast,
Bedankt voor uw recensie.

Ik heb alle begrip voor jouw reactie, maar wil toch graag even toe lichten dat dit voor ons een geval van overmacht was buiten onze wil.
Zoals ik telefonisch al verteld had was daags voor jouw aankomst een nieuw raam geplaatst in de kamer die jullie gekozen hadden voor jullie verblijf. Er was ons door de leverancier beloofd dat het raam incl. verduisterend gordijn zou klaar zijn op afgesproken datum.
Helaas heeft hij pas de ochtend van jullie voorziene aankomst laten weten dat het verduisterend gordijn pas 3 dagen later kon geplaatst worden.

Dit liet ons geen andere keuze dan jullie te contacteren en aangezien Hotel Harmony al volzet was, hadden wij voor jullie onze mooiste kamer gereserveerd met een fles champagne in ons recent geopende Comic Art Hotel.
Ook zoals telefonisch beloofd hadden jullie toegang tot het zwembad van Hotel Harmony en hadden wij er alles aan gedaan om jullie verblijf zo aangenaam mogelijk te maken.

We hopen u in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen in ons hotel.
Met vriendelijke groet,

Harmony De Smet, Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 27 augustus 2023

Zeer mooi hotel met mooie kamers!!!
Onze vriendin was jarig en de kamer was mooi versiert.
Supervriendelijk personeel en zeer uitgebreid ontbijtbuffet.
Zeker een aanrader.
Wij zijn fan van dit hotel en komen elk jaar terug.

Kamertip: Zeker een aanrader. Wij zijn fan van dit hotel en van het mooie Gent!!!
Datum van verblijf: augustus 2023
  • Reistype: Reisde met vrienden
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Service
Bedank Voyage26338642950
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Hotel- cmanager, Owner van Hotel Harmony, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 29 augustus 2023

Beste gast,
Hartelijk dank voor deze mooie beoordeling.

Wat is het fijn om zulke mooie woorden in ontvangst te mogen nemen met betrekking tot de vriendelijkheid en de gastvrijheid van onze medewerkers. Het doet ons ook veel plezier dat u genoten heeft van een aangenaam verblijf bij ons en dat ons rijkelijk gevulde ontbijt hiertoe kon bijdragen.

Een volgende keer staan we graag weer voor u klaar.

Vriendelijke groet,

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 24 augustus 2023

De kamer zag er zeer proper uit, het ontbijt was zeer uitgebreid en super verse ingrediënten. Het personeel is zeer vriendelijk. Het hotel ligt op een centrale locatie en toch is er nauwelijks geluidsoverlast van de omgeving.
Kortom: aanbevelingswaardig.

Kamertip: Informeer bij de balie naar parkeermogelijkheid in het hotel want bereikbaarheid met auto moeilijk.
Datum van verblijf: augustus 2023
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Service
Bedank frans v
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Hotel- cmanager, Owner van Hotel Harmony, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 26 augustus 2023

Beste Frans,
Hartelijk dank voor dit zeer positieve oordeel.

Prettig te vernemen dat u onze vriendelijke service waardeerde en dat ook de netheid van uw accommodatie en het uitgebreid ontbijt naar wens waren.

We hopen u bij een volgende keer opnieuw te mogen verwelkomen!

Met vriendelijke groeten,

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 14 augustus 2023

Schitterende ligging, midden in het centrum.
Super stille kamer. Kamer in orde tot in de kleinste details.
Zeer vriendelijk, maar wel discreet personeel. Hebben een oplossing voor elk probleempje.
Uitstekend ontbijtbuffet.

Datum van verblijf: augustus 2023
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Service
Bedank marleenenstani
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Hotel- cmanager, Owner van Hotel Harmony, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 15 augustus 2023

Beste Marleen,
Hartelijk dank voor uw beoordeling!

We zijn verheugd te horen dat u genoten heeft van onze schitterende ligging in het centrum van Gent en de stille kamer. Het is fijn om te weten dat u tevreden was met de aandacht voor details in de kamer en ons vriendelijk, discreet personeel. Ons team doet inderdaad hun uiterste best om oplossingen te bieden voor eventuele problemen die zich voordoen. Daarnaast zijn we blij dat u ons ontbijtbuffet heeft gewaardeerd. We streven ernaar om een breed scala aan heerlijke opties aan te bieden om aan de wensen van al onze gasten te voldoen.

We hopen u in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen in Hotel Harmony.
Met vriendelijke groet,

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 23 juli 2023

Super fijn verblijf gehad!! Prachtige kamer, heerlijk zwembad en ontbijt, top locatie en bovenal top hosts Harmony en Fred! Bedankt voor de geweldige ontvangst, goede zorgen en fijne attenties voor mijn verjaardag. Tot volgend jaar!

Datum van verblijf: juli 2023
Reistype: Reisde met vrienden
Bedank VanessaB5741
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Hotel- cmanager, Owner van Hotel Harmony, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 25 juli 2023

Beste Vanessa,
Hartelijk dank voor deze mooie beoordeling.

We zijn verheugd te lezen dat u genoten heeft van uw kamer, het zwembad en het ontbijt. Onze locatie in het hart van Gent is inderdaad ideaal om de stad te verkennen. Wat fijn dat u onze hosts Harmony en Fred zo waardeert, zij doen hun uiterste best om gasten een onvergetelijk verblijf te bezorgen. Het was ons een genoegen om bij te dragen aan uw verjaardagsviering met enkele attenties.

We kijken er naar uit om u volgend jaar weer te verwelkomen!

Warme groeten vanwege ons hele team,

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken