Fanny S

Uitstekend hotel

Beoordeling van Castelnou Aparthotel
5,0 van 5 bollen4 weken geleden beoordeeld
Superfijn hotel en hele mooie kamers.
We hadden niet verwacht dat er zulke mooie kamers bestonden.
Ontbijt was ook uitstekend. Voor ieder wat wils.

Personeel was uitermate vriendelijk, Wat voor ons heel fijn is. Alles wat vroegen was geen probleem.

Op de dag van ons vertrek wilden we het centrum van gent nog in maar we hadden al uitgecheckt, en vroegen of onze auto op de hotelparking mocht blijven staan, dat was geen enkel probleem.

We komen nog zeker terug naar dit hotel.
Datum van verblijf: september 2024
Kamertip: Zeker een aanrader om naartoe te gaan. Wij zijn er 1 overnachting geweest maar dat is te weinig....
5,0 van 5 bollenHygiëne
Huisdieren ok
1.4 km van Castelnou Aparthotel
Twin Bedroom Main Building
1.5 km van Castelnou Aparthotel
So much space in the family suite; lots of seating, a mini refrigerator, and plenty of space to spread out
1.7 km van Castelnou Aparthotel
Exterior view
  • ibis Budget
Meer hotels in Gent bekijken
Beoordeeld op 11 augustus 2024

Wij vinden het een puik hotel - ruime kamer met aparte slaapkamer / schoon / prima ontbijt / vriendelijk personeel / op loopafstand van het centrum.
Geen minpunten.
We waren hier al eerder tijdens een midweekje Gent en komen zeker terug!
Wat ons betreft een aanrader!

Datum van verblijf: augustus 2024
Beoordeeld op 10 april 2024 via mobiele applicatie

We verbleven hier voor een korte Citytrip in Gent.
Ruime, mooie en verzorgde kamers van alle faciliteiten voorzien.
Perfecte wifi en tv-voorziening. Behulpzaam personeel en een uitgebreid ontbijtbuffet!
Op 15’ stappen van het hart van Gent !
Wij zouden hier zeker opnieuw verblijven, alleen al om het enthousiasme en vriendelijkheid van het personeel !
Doe zo verder mensen !
A+++

Kamertip: Reserveer een parkeerplaatsje voor een schappelijke prijs en ga te voet naar het centrum en ontdek op weg verborgen hoekjes van de stad Gent
Datum van verblijf: april 2024
Beoordeeld op 25 februari 2024

Super vriendelijke ontvangst. Hele fijne faciliteiten om te parkeren. Het hotel en de kamer waren heel netjes. Heel vriendelijk personeel. Enig minpuntje: het was er overal best warm, vooral in het restaurant tijdens het ontbijt. Op de kamer konden we wel ramen openzetten.

Datum van verblijf: februari 2024
Beoordeeld op 11 april 2023

Prima onderkomen voor een paar dagen in gent. Het appartement was ruim, netjes en schoon. Het appartement was aan de achterkant van het gebouw met de parking grenzend aan een park. Het was rustig, alleen geluid van vogels.
Prima bedden, sanitair netjes en schoon. uitgebreid ontbijt.
Het appartement ligt op loop / fiets afstand van het centrum.

Datum van verblijf: april 2023
Beoordeeld op 27 februari 2023

We hadden een prima appartement in dit kleinschalige hotel. Moderne, schone kamer met alle gemakken, incl koffiecupjes en theezakjes. Fijne douche, wel in het bad. Toegang met een pasje, kiep/kantelraam, kluisje. Ontbijt was veelzijdig en kwalitatief prima, ook de koffie. Wat mij vooral bij zal blijven is de vriendelijkheid van de medewerkers en de persoonlijke benadering.
Het hotel ligt op ca. 10 minuten lopen van het centrum van Gent, een hele leuke stad.

Datum van verblijf: februari 2023