Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Ghent River Hotel
Hotels in de buurt
136 US$
Booking.com
Zie aanbieding
  • Gratis wifi
  • Zwembad
NH Gent Belfort(Gent)
142 US$
135 US$
Booking.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Restaurant
Ghent Marriott Hotel(Gent)
194 US$
Booking.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Restaurant
Ibis Gent Centrum St-Baafs Kathedraal(Gent)(Heel veel waar voor je geld!)
99 US$
Booking.com
Zie aanbieding
132 US$
119 US$
Expedia.com
Zie aanbieding
  • Gratis wifi
  • Bar/lounge
Europa Hotel(Gent)(Heel veel waar voor je geld!)
99 US$
96 US$
Expedia.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
176 US$
166 US$
Expedia.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Inclusief ontbijt
221 US$
209 US$
Orbitz.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Restaurant
146 US$
110 US$
Priceline
Zie aanbieding
  • Gratis wifi
  • Restaurant
122 US$
116 US$
Priceline
Zie aanbieding
  • Gratis wifi
  • Inclusief ontbijt
Beoordelingen (1.124)
Beoordelingen filteren
1.124 resultaten
Waardering van reizigers
331
496
204
71
22
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
331
496
204
71
22
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
6 - 11 van 1.124 beoordelingen
9 mei 2018 beoordeeld

prima hotel in het centrum. Het ontbijt was heerlijk. Veel keus op alle gebied. In de eetzaal en de kamers en gangen was het erg warm. De bar stelde niet zoveel voor, maar er waren terrasjes ten over in de buurt.

Kamertip: erg warm op de kamer
Verbleef: mei 2018, reisde met vrienden
Beoordeling verzameld in samenwerking met dit hotel
Bedank lroth496376
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
8 mei 2018 beoordeeld

Mooi hotel, vooral het oude deel is mooi. Wel iets gehorig.
Je loopt zo vanuit het hotel de Vrijdagmarkt op met zijn leuke terrasjes en winkelstraat naar grasmarkt. Boottocht door Gent is aanrader en evenals de musea.

Kamertip: Oude deel aan grachtzijde
Verbleef: mei 2018, reisde met een partner
Beoordeling verzameld in samenwerking met dit hotel
Bedank ddijks176435
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
30 april 2018 beoordeeld

Het hotel ligt prachtig centraal, net bij de Vrijdagmarkt en je kunt er met de auto komen om je koffer(s) uit te laden. Parkeren kan echter alleen in een P-garage, neem dan die op 15 minuten lopen afstand, dat scheelt nogal. Het personeel is vriendelijk, de kamer schoon, maar de gordijnen wat te krap. De bar stelt niet heel veel voor en wat ze een fitnessruimte noemen is een groezelige, kleine kelderruimte. Maar daar kom je niet voor dus dat is niet zo erg.

Verbleef: april 2018
Bedank Celestina70
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
24 april 2018 beoordeeld

Gelijkvloerse kamer met prachtige combinatie van oude en moderne elementen. Authentieke houten balken geven extra dimensie aan de kamer. Als je buiten kijkt vanop de kamer heb je een mooi zicht op de Leie.
Extra pluspunten ontbijt zijn: verschillende soorten water aanwezig ( citroenwater, sinaasappelwater, rozemarijnwater, muntwater enz), warme zongedroogde tomaten, bodding ... Alles is voorzien zowel op gebied van koud als warm buffet. Een kijkje op het dakterras is ook altijd een moeite waard om het zicht te bewonderen. Vriendelijk onthaal aan de receptie en helpen je altijd bv wegwijs binnenstad en leuke activiteiten die er plaatsvinden. We zijn zeker nog van plan om terug te keren en rapper dan verwacht.

Kamertip: Gelijkvloerse kamer met mooi zicht op de Leie!
  • Verbleef: maart 2018, reisde met een partner
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Bedank jurgenvastmans
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
RIVER72, Manager van Ghent River Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd 14 mei 2018

Beste jurgenvastmans

Dank voor uw bericht en uw lovende woorden over ons hotel!
Het doet me plezier dat u genoten heeft van uw verblijf en kijken er naar uit om u voor de 3de keer te verwelkomen in ons hotel!

Vriendelijke groeten

Philippe Destray

Hotel Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
23 april 2018 beoordeeld

Wij hebben twee nachten in het hotel geslapen en werden bij aankomst prima geholpen bij de receptie. De kamer lag aan de Leie-kant wat zeker leuk is maar helaas onder de ontbijtzaal en dit gaf 's morgens lawaai. Verder was het erg warm in de kamer en we hadden het idee dat ondanks het aanzetten van de koeling dit geen verkoeling gaf. Dit hotel als uitvalsbasis voor de verkenning van Gent is helemaal prima en ook het ontbijt was goed verzorgt.

Kamertip: Vraag om een kamer aan de Leie-kant maar niet onder de ontbijtzaal.
  • Verbleef: april 2018, reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Service
Bedank Baboes
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken