Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Drukke oude bruine kroeg”
Beoordeling van t Gouden Mandeke

t Gouden Mandeke
Geclassificeerd als nr. 205 van 1.020 Restaurants in Gent
Keukens: Belgisch
Gegevens restaurant
5 februari 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Mooie kroeg in zeer authentiek pand. Er is een lastig afstapje en binnen staat het vol met meubilair, dus niet geschikt voor mensen in een rolstoel.
De twee verdiepingen zijn zonder poespas ingericht, alles ademt "oud". Er worden aardig wat verschillende speciaalbieren geschonken, maar geen zeer unieke bieren.
De dames achter de bar hadden het te druk om iedereen aan tafel te bedienen, maar waren zeer vriendelijk.
Al met al een mooie plek om met mooi uitzicht over de pensmarkt een pint te drinken.
Oh en er stond bij ons bezoek geen muziek aan, het stoorde mij totaal niet, want er was rumoer genoeg.
Er is wel een aantal maal per maand live muziek.

Dranken zijn allemaal zeer fatsoenlijk geprijsd (ook niet geheel onbelangrijk)

Datum van bezoek: februari 2017
Bedank Fanny H
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (68)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

4 - 8 van 68 beoordelingen

27 januari 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Keuze uit diverse biertjes voor een redelijke prijs. Zowel boven als beneden zijn er zitplaatsen. Drinken moet je zelf halen aan de bar. Gezellige ambiance.

Datum van bezoek: januari 2017
Bedank Heidi A
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
31 oktober 2016 beoordeeld

Hier kan je nog in een Gentse sfeer genieten van een pintje. Als je met een groepje bent is er boven ook nog plaats, maar dan moet je de drankjes zelf halen aan de toog. Tijdens de winter is er ook soep te verkrijgen. De moeite waard om er eens langs naar toe te gaan.

Datum van bezoek: oktober 2016
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
Bedank Roland R
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
9 februari 2016 beoordeeld via mobiele applicatie

Gezellig café voor heel veel verschillende Belgische biertjes. Je kunt er ook gezellig met een groepje boven zitten. Biertjes halen aan de bar!

Datum van bezoek: februari 2016
Bedank Sonia V
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
20 oktober 2015 beoordeeld via mobiele applicatie

je mag je eigen broodjes meebrengen bvb van bij slagerij hooiaard, authentieke setting en in de winter is er ook verse soep.

Datum van bezoek: september 2015
Bedank plonzzz
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die t Gouden Mandeke bekeken, bekeken ook

Gent, Oost-Vlaanderen
Gent, Oost-Vlaanderen
 

In t Gouden Mandeke geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding