Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Super gezellig café voor een heerlijk biertje!”
Beoordeling van t Gouden Mandeke

t Gouden Mandeke
Geclassificeerd als nr. 205 van 1.020 Restaurants in Gent
Keukens: Belgisch
Gegevens restaurant
9 februari 2016 beoordeeld via mobiele applicatie

Gezellig café voor heel veel verschillende Belgische biertjes. Je kunt er ook gezellig met een groepje boven zitten. Biertjes halen aan de bar!

Datum van bezoek: februari 2016
Bedank Sonia V
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (68)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

7 - 11 van 68 beoordelingen

20 oktober 2015 beoordeeld via mobiele applicatie

je mag je eigen broodjes meebrengen bvb van bij slagerij hooiaard, authentieke setting en in de winter is er ook verse soep.

Datum van bezoek: september 2015
Bedank plonzzz
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
19 oktober 2015 beoordeeld via mobiele applicatie

Geniet hier van een pintje in een oud en authentiek café in hartje Gent. Borrelhapjes variëren van kaas, salami tot kaas & salami met pittige mosterd. Heerlijk, een echt bruin café.

Datum van bezoek: oktober 2015
Bedank Janine V
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
9 augustus 2015 beoordeeld via mobiele applicatie

Ideale locatie vlak aan het water om in de zomer te genieten van een drankje, zeer vriendelijk personeel

Datum van bezoek: augustus 2015
Bedank decoutereb
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
16 juli 2015 beoordeeld

Eigenlijk geen beoordeling waard. De mensen achter de bar hadden het zo druk met elkaar dat ze ons maar lieten wachten buiten..... we zijn met niks vertrokken.

Datum van bezoek: juli 2015
1  Bedank ina330
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die t Gouden Mandeke bekeken, bekeken ook

Gent, Oost-Vlaanderen
Gent, Oost-Vlaanderen
 

In t Gouden Mandeke geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding