Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Soeper!”
Beoordeling van Soup'R

Soup'R
Geclassificeerd als nr. 1 van 30 Snelle hap in Gent
Keukens: Italiaans, Thais
Dineropties: Ontbijt
Gegevens restaurant
Dineropties: Ontbijt
13 september 2023 beoordeeld via mobiele applicatie

Heel lekkere soep! Ook de broodjes zijn top net als de bediening. Zoek je een snelle en lekkere hap, dan is soep’r zeker een aanrader

Datum van bezoek: september 2023
Bedank hqjakaidod
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordelingen (462)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

2 - 6 van 462 beoordelingen

20 augustus 2022 beoordeeld via mobiele applicatie

De tomatensoep verdient een 10/10! Met heerlijke croutons en verse kruiden mag je zelf je soep pimpen. Daarenboven krijg je je soep aangeboden door de vriendelijkste soepmakers van Gent en omstreken. Ze switchen met gemak tussen verschillende talen. Een echte aanrader!

Datum van bezoek: augustus 2022
1  Bedank Isa d
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
6 juli 2022 beoordeeld via mobiele applicatie

Lekkere en snelle lunch tijdens het shoppen in Gent.

Broodjes en maaltijd salades zijn echt lekker. We hebben ervan genoten.

Datum van bezoek: juli 2022
1  Bedank kristofD8000
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
30 december 2021 beoordeeld via mobiele applicatie

Heerlijke verse soepen en belegde broodjes. Het tentje is rumoerig, maar gezellig. Wij hebben twee heerlijke broodjes op!

De medewerkers waren ook super vriendelijk. Zeker een aanrader!

Datum van bezoek: december 2021
1  Bedank fleuroppad
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
20 november 2021 beoordeeld via mobiele applicatie

Één woord: fantastisch! Verse producten, perfect bereid en je waant je even in de oosterse keuken met de Thaise rode curry soep

Datum van bezoek: november 2021
Bedank 892jensp
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.

Reizigers die Soup'R bekeken, bekeken ook

Gent, Oost-Vlaanderen
Gent, Oost-Vlaanderen
 

In Soup'R geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding
Omzet beïnvloedt de ervaringen die worden uitgelicht op deze pagina. Lees hier meer informatie.