Nog maar eens teruggekomen, en alweer zéér aangenaam verrast door de smaakbommetjes hier. Geen menu gekozen, enkel suggesties van het krijtbord, dat er volgende week of maand alweer anders zal uitzien, evenals het menu. We genoten ook vooral van de alcoholvrije mocktails en drankjes, want we wilden deze avond geen alcohol, hoewel de cocktails hier absoluut tot de top van Gent behoren!
Je kan hier ook enkel voor de bar komen! Om te eten is reservering aangeraden, vooral op vrijdag- en zaterdagavond.
Een heel jong, gemotiveerd team hier. De prijzen vallen best mee voor de arbeidsintensieve gerechten EN dranken, maar met grote honger vraag je beter een grotere portie of neem je een meergangenmenu.
Verrassende combinaties in deze fusion keuken Japan/ Peru. Kies vooral voor vis, of vegetarisch, maar er is ook vlees. Zopas beloond met 12/20 in Gault- Millau, en dat voor een restaurant dat pas 6 maanden geleden opende : bravo.
Chef Dimi kwam elk gerecht tot in detail aan onze tafel presenteren. Onmogelijk om te herhalen hoeveel ingrediënten in een gerecht zitten. Lekker.
Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.